مرمریتا مدیر استارتر عضویت: 1402/02/16 تعداد پست: 1155 عنوان پی ام اس 106 بازدید | 23 پست این دوره بگذره آدم یکم روانش آروم شه دیوونه شدم از صبح همش میخوام گریه کنم تمام نداشته هام داره با تمام قدرت ب مغز و قلبم فشار میاره🥺😢 این نمیشه و نشدن ها برای تو نیست…تو آدم رسیدنی 1404/03/04 | 21:30 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مرمریتا مدیر استارتر عضویت: 1402/02/16 تعداد پست: 1155 متنفرم ازاین دوره وحشتناک شده😭😭😭 این نمیشه و نشدن ها برای تو نیست…تو آدم رسیدنی
مرمریتا مدیر استارتر عضویت: 1402/02/16 تعداد پست: 1155 منیزیم بخور مکمل میخورم ولی منیزیوم جداگانه نه اینقد موثره؟ این نمیشه و نشدن ها برای تو نیست…تو آدم رسیدنی
مرمریتا مدیر استارتر عضویت: 1402/02/16 تعداد پست: 1155 منم همینم کلی گریه کردم امروز بیا بغلت کنم🥺 این نمیشه و نشدن ها برای تو نیست…تو آدم رسیدنی
پفکتوتی عضویت: 1402/03/26 تعداد پست: 5954 بیا بغلت کنم🥺 ❤قربونت برم مهربون مامانم ک فقط نگا میکنه بدون هیچ عاطفه ای
برفیسابق عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 39596 مکمل میخورم ولی منیزیوم جداگانه نه اینقد موثره؟ بله بخور بهتر میشیمن یه تاپیک زدم قبلا راجع به پی ام اسانقدر برا من شدیده که افکار خودکشی داشتممنیزیم جوشان خوردمو شکلات تلخ و اینکه دکتر ام گفت گریه کنم جلوش رو نگیرم چند ماهی میشه بهتر شدم
b1370_1370 عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 5370 وحشتناک شده😭😭😭 دم نوش آرامبخش چی داری درست کن بخور.من روزهای دیگه ام حالم بده مدتیه انگار یکی دستشو گذاشته روگلوم فشارمیده بهش میگن گلوبوس .نزدیک پریود وتوپریود بدترمیشم. سردرد سرگیجه تهوع دل درد هم میادروش
مرمریتا مدیر استارتر عضویت: 1402/02/16 تعداد پست: 1155 ❤قربونت برم مهربون مامانم ک فقط نگا میکنه بدون هیچ عاطفه ای عزیزم خدا نکنه برو خودت بغلش کن شاید یکم لوس کنی درکت کنه ولی واقعا تو این دوران نیاز داریم ی بغلو دیگه خیلی گنا داریم😥 این نمیشه و نشدن ها برای تو نیست…تو آدم رسیدنی
مرمریتا مدیر استارتر عضویت: 1402/02/16 تعداد پست: 1155 بله بخور بهتر میشیمن یه تاپیک زدم قبلا راجع به پی ام اسانقدر برا من شدیده که افکار خودکشی داشتممنیزی ... جدا؟ نمیدونسم میتونه اینقد آسیب زننده بشه..ممنون از راهنماییت حتما تایپکتو میخونم♥️ این نمیشه و نشدن ها برای تو نیست…تو آدم رسیدنی
مرمریتا مدیر استارتر عضویت: 1402/02/16 تعداد پست: 1155 دم نوش آرامبخش چی داری درست کن بخور.من روزهای دیگه ام حالم بده مدتیه انگار یکی دستشو گذاشته روگلوم ... واقعا؟ پس ما زنا کم درد داریم اینم ک دائمی بشه بدتر میشه ک😢دمنوشم آرامش بخش گل گاوزبون میشناسم ک نداریم فک کنم گل محمدیم خوب باشه نه؟ این نمیشه و نشدن ها برای تو نیست…تو آدم رسیدنی
برفیسابق عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 39596 جدا؟ نمیدونسم میتونه اینقد آسیب زننده بشه..ممنون از راهنماییت حتما تایپکتو میخونم♥️ اره بگردی پیدا میشه لای تاپیکاماره برا خودم قبلا ها پی ام اس دروغ میومد تا اینکه سر خودم اومدیه مدت عود میکنه دوباره اروم میشی
مرمریتا مدیر استارتر عضویت: 1402/02/16 تعداد پست: 1155 اره بگردی پیدا میشه لای تاپیکاماره برا خودم قبلا ها پی ام اس دروغ میومد تا اینکه سر خودم اومدیه مدت ... اره چند ماهی هست شدید شده قبلا یجوری میشد کنار اومد الان واقعا آزاردهنده شده این نمیشه و نشدن ها برای تو نیست…تو آدم رسیدنی