2777
2789
عنوان

پی ام اس

102 بازدید | 23 پست

این دوره بگذره آدم یکم روانش آروم شه دیوونه شدم از صبح همش میخوام گریه کنم تمام نداشته هام داره با تمام قدرت ب مغز و قلبم فشار میاره🥺😢

این نمیشه و نشدن ها برای تو نیست…تو آدم رسیدنی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مکمل میخورم ولی منیزیوم جداگانه نه اینقد موثره؟

بله بخور بهتر میشی

من یه تاپیک زدم قبلا راجع به پی ام اس

انقدر برا من شدیده که افکار خودکشی داشتم

منیزیم جوشان خوردم

و شکلات تلخ 

و اینکه دکتر ام گفت گریه کنم جلوش رو نگیرم 

چند ماهی میشه بهتر شدم 

وحشتناک شده😭😭😭

دم نوش آرامبخش چی داری درست کن بخور.من روزهای دیگه ام حالم بده  مدتیه انگار یکی دستشو گذاشته روگلوم فشارمیده  بهش میگن گلوبوس .نزدیک پریود وتوپریود بدترمیشم. سردرد سرگیجه تهوع دل درد هم میادروش

❤قربونت برم مهربون مامانم ک فقط نگا میکنه بدون هیچ عاطفه ای

عزیزم خدا نکنه برو خودت بغلش کن شاید یکم لوس کنی درکت کنه ولی واقعا تو این دوران نیاز داریم ی بغلو دیگه خیلی گنا داریم😥

بله بخور بهتر میشیمن یه تاپیک زدم قبلا راجع به پی ام اسانقدر برا من شدیده که افکار خودکشی داشتممنیزی ...

جدا؟ نمیدونسم میتونه اینقد آسیب زننده بشه..ممنون از راهنماییت حتما تایپکتو میخونم♥️

دم نوش آرامبخش چی داری درست کن بخور.من روزهای دیگه ام حالم بده مدتیه انگار یکی دستشو گذاشته روگلوم ...

واقعا؟ پس ما زنا کم درد داریم اینم ک دائمی بشه بدتر میشه ک😢دمنوشم آرامش بخش گل گاوزبون میشناسم ک نداریم فک کنم گل محمدیم خوب باشه نه؟

جدا؟ نمیدونسم میتونه اینقد آسیب زننده بشه..ممنون از راهنماییت حتما تایپکتو میخونم♥️

اره بگردی پیدا میشه لای تاپیکام

اره برا خودم قبلا ها پی ام اس دروغ میومد تا اینکه سر خودم اومد

یه مدت عود میکنه دوباره اروم میشی

اره بگردی پیدا میشه لای تاپیکاماره برا خودم قبلا ها پی ام اس دروغ میومد تا اینکه سر خودم اومدیه مدت ...

اره چند ماهی هست شدید شده قبلا یجوری میشد کنار اومد الان واقعا آزاردهنده شده