2777
2789

بسم الله الرحمن الرحیٖم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

اپلیکیشن رایگان "هزار و یک صلوات"

این برنامه پر از خیر و برکت را دانلود کنید:

۞فوق برنامه ای در مورد صلوات

۞هر چه صلوات روایت شده

۞عظیم ترین ذکرهای صلوات

۞بیش از پنج هزار ذکر صلوات

۞دنیایی از ذکر و دعاهای استغفار 

۞دنیایی از تسبیحات خداوند

۞دعاهای شکرگزاری درگاه خداوند

۞دعاهای بزرگ و واقعا پرفضیلت

۞با گرافیکی شیک و جذاب

در یک اپلیکیشن بنام:

"هــزار و یک صــلوات"

#عالی عالی عالی

#فوق العاده جذاب

#فوق العاده بی نظیر

#هدیہ ای برای اهل ذکر و دعا

#بهترین وسیله برای شادکردن روح اموات

این برنامه روی گوشی نصب میشود. کافیست در جستجوی خود در مارکتهای اندرویدی بخصوص بازار و مایکت و گوگل پلی اسم "هزار و یک صلوات" را بنویسید حتما بالا خواهد آمد دانلود بفرمایید و به اشتراک بگذارید و خود و امواتتان را غریق رحمت الهی کنید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفم

بزرگوار اگه نگاه کنید تمام تاپیک های چند ساله من فقط مذهبی میباشد. من نمیدونم چه حریم خصوصی را وارد شدم. بیشتر فعالیتم در قسمت دعا و ذکر هستش. نرو به اون کسانی که عضو این سایت شدن به هر قصد دیگر. لطفا همه چیز به یک رنگ نگاه نکن.  امیدوارم خداوند عزیز که قصد و هدف منو بهتر از هر کس دیگه میدونه همه ما رو مورد رحمت و بخشش خودش قرار بده.