2777
2789
اره داداشام صدا زدم...بابامو صدا زدم..منتظرم بودن...دیدمشون

موقع جدا شدن روح انگار ی پرنده ب سمت بالا رفت ؟؟؟؟ و خس سبکی و آرامش بی نهایتتتتت داشتی درسته ؟

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره داداشام صدا زدم...بابامو صدا زدم..منتظرم بودن...دیدمشون

وااییی 😭😭😭😭

جاشون خب بودد؟

الان اعتقادتادت تاثیر داشت مگه ن

...🤡🎀                                                                               اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْ‌سِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋

موقع جدا شدن روح انگار ی پرنده ب سمت بالا رفت ؟؟؟؟ و خس سبکی و آرامش بی نهایتتتتت داشتی درسته ؟

سبک میشی...خواب خیییییلی آرومی رو چشات میگیره...بخدا ترس نداری...میگی منم دارم میام بازیتون

ایقد قشنگه مرگ و ایقد راحته ک باز دارم سراغش میگیرم

خب وقتی گناهکاریم باید بترسیم💔

...🤡🎀                                                                               اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْ‌سِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋

وای بدنم مورمور شد چقدر زیبا خوش به حالت آنقدر دوست دارم مرگ و تجربه کنم

باورت میشه ک دلتنگ اون لحظه هستم و همش سراغشو میگیرم...تا برگشتم چن بیت شعر ب زبون محلی خودمون گفتم

باورت میشه ک دلتنگ اون لحظه هستم و همش سراغشو میگیرم...تا برگشتم چن بیت شعر ب زبون محلی خودمون گفتم

میدونه من مرگ و دوس دارم ولی چون گناه کردم میترسم میگم نکنه عذاب بکشم درد داشته باشه شاید آدم خوبی بودی که اینجور دیدی برا آدم بد ها چیزای وحشتناک میاد

میدونه من مرگ و دوس دارم ولی چون گناه کردم میترسم میگم نکنه عذاب بکشم درد داشته باشه شاید آدم خوبی ب ...

ازخودم بدتر وجود نداره...ولی وقتی از پا افتادم بخدا لبخند زدم  و گفتم دیگه دارم میام..