2777
2789

چند ساله با همیم همش برای خواستگاری امروز و فردا میکنه و وضعیت اقتصادی رو بهونه میکنه میگه درکم کن. یکی از فامیلاشون چند روز پیش توی اینستا بهم درخواست داد سریع گفت ردش کن

گفتم چیه میترسی بفهمن با منی اگه قراره ازدواج کنیم بالاخره ک باید بفهمن چه الان چه ۶ ماه دیگه 

گفت چه دلیلی داره فامیل بدونه توی رابطم ؟ حتما باید توی بلندگو اعلام کنم مگه ما برای اینکه کسی بفهمه توی رابطه ایم

منم کات کردم گفتم تو حتما ریگی ب کفشت هس قصدت جدی نیس نمیخوایی آمارتو خراب کنی شاید توی فامیل کسیو زیر نظر داری ...بنظرتون حق با منه یا اون آقا  ؟؟💔

وقتی تو رو همینطوری بدون مسئولیت داره چرا باید خودشو تو دردسر بندازه؟

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

با تو 

داره پهنونت میکنه یا نمیخواد گسی بفهمه فردا اگ ت نگرفت نگن با کسی بوده یا داره دورغ میده میخواد چیزی پهنون کنه 

خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از همون اولم با لینجور روابط مخالف بودم برا خوپم

چون نیدونستم اینا بیشترشون دنبال سرگرمین

وگرنه اگه قصدش جدی باشه اول از همه به خانوادش میگفن

من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش
وقتی تو رو همینطوری بدون مسئولیت داره چرا باید خودشو تو دردسر بندازه؟

من ۶ ماهه سرقرار نمیرم میگم یا رابطه رو جدی میکنی یا تموم

دیگ نمیدونم چیکار کنم

نه میره نه رابطه رو جدی میکنه

با تو داره پهنونت میکنه یا نمیخواد گسی بفهمه فردا اگ ت نگرفت نگن با کسی بوده یا داره دورغ میده میخوا ...

اینو دیدم ک میگم طرف با دختر بوده نمیذاشت علنی شه رابطه شون چرا چون نمی‌خواست خانوادش فک فامیلاش بفهمن 

دو چون نمی‌خواست دوستاش بفهمن چون میترسید میومدن گند کاریاش لو میدادن 

با تو داره پهنونت میکنه یا نمیخواد گسی بفهمه فردا اگ ت نگرفت نگن با کسی بوده یا داره دورغ میده میخوا ...

اره موافقم.میگه اگ منو نگرفت نگن فلانی دخترباز بوده

اینو دیدم ک میگم طرف با دختر بوده نمیذاشت علنی شه رابطه شون چرا چون نمی‌خواست خانوادش فک فامیلاش بفه ...

منم براش دستبند گرفته بودم الان چون از هم دوریم قرار شد رفیقش بیاد دستبندو ازم بگیره بده بهش

یه کم فکر کرد بعد پشیمون شد گفت نه رفیقمم نفهمه ما با همیم دلم نمیخواد بدونه😐😐😐دیگ زدم ب سیم اخر گفتم اون از فامیلات اینم از رفیقت ، کات کردم🥲

من ۶ ماهه سرقرار نمیرم میگم یا رابطه رو جدی میکنی یا تمومدیگ نمیدونم چیکار کنمنه میره نه رابطه رو جد ...

آدم ازدواج نیست

اگر هدفت ازدواجه کامل کات کن

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
منم براش دستبند گرفته بودم الان چون از هم دوریم قرار شد رفیقش بیاد دستبندو ازم بگیره بده بهشیه کم فک ...

اره مثلا اعتماد ندارن ب رفیقشون میگن شاید نامردی کرد فلان چیز لو داد 

کلا کات کن باهاش پسری بخوادتت علنی میکنه امروز صب فر ام نمیکنه

از همون اولم با لینجور روابط مخالف بودم برا خوپمچون نیدونستم اینا بیشترشون دنبال سرگرمینوگرنه اگه قص ...

خواستگار سنتی هامم یه تختشون کمه

پسره مذهبی شدید با خانواده چادری و دستکش ، اومده سراغ من بعد بخانوادش گفته حجابشو درست میکنم 😐😐خب برو سراغ یکی مثل خودتون

خواستگار سنتی هامم یه تختشون کمهپسره مذهبی شدید با خانواده چادری و دستکش ، اومده سراغ من بعد بخانواد ...

همه خاستگارا که اونجوری نیستن که

من یچیزی بین سنتی و مدرن مد نظرمه

با طرف اشنا بشی خپدت بعد به خانواده ها اطلاع بدین

من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش
اره مثلا اعتماد ندارن ب رفیقشون میگن شاید نامردی کرد فلان چیز لو داد کلا کات کن باهاش پسری بخوادتت ع ...

با اینکه خیییلی دوسش دارم کات کردم 

گفتم دوران بدبختیات و بی پولیات مال من باشه بعد یه روز بیایی بگی دیگ پیام نده فرداشب دارن برام میرن خواستگاری ببخشید😂💔