2777
2789
عنوان

کرم پودر یا پنکیک کدومش خوبه

63 بازدید | 13 پست

مثلا چند شب پیش مراسم داشتیم گرمم بود کلا کرم پوردم از هم پاشید روی صورتم ی ساعت خوب نبود بعدم گرد و غبار بود بیرون اونجا خراب شد خب چه کرمی یا پنکیکی خوبه 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم                                                                                                                 اللهم عجل لولیک الفرج                                                                                                                       محمد جواد😇علی اصغر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کرم‌پور با پود فیکس باید بزنی

خب هزینه هاشون زیاد میشه نمیشه ی مارکی بگی که لازم به پود فیلکس نباشع ؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم                                                                                                                 اللهم عجل لولیک الفرج                                                                                                                       محمد جواد😇علی اصغر

زیرساز پرایمر مناسب پوستت بزنی هیچی نمیشه

یعنی قبل کرم پودر بزنی یا بعدش ؟

واقعا تاثیر داره