2777
2789
عنوان

دیگه نمیتونم زندگی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 26 پست
کاش بابام منم یک دفعه ای میمرد یاباای من خیلی درد کشید کل بدنش زخم شده بود دکتر بی لیاقت چقد بهم توه ...

عوضش مادر منم کلی درد کشید تک تک اعضای بدنش سرطان داشتن بعد مرد

عزیزم خودتو ناراحت نکن

کی گفته همه پیششون کسی بوده؟پدر منم تو خونه فوت شدن تنها کسی پیششون نبود هرکس تو اتاق خودش بوده

مردن تو حونه خیلی بهتره و آرامش بخش تره بابای من کل این مدت بستری ترسیده بود لباس زرد شده بود 

چشاش میترسید

بغض داشت

😭😭😭😭

چو در وفاتت نمردم،چه لاف عشق زنم؟ که خاک برسر من باد ومهربانی من. 🖤بابا💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عوضش مادر منم کلی درد کشید تک تک اعضای بدنش سرطان داشتن بعد مردعزیزم خودتو ناراحت نکن

اینایی ک درد کشیدن خیلی تو ذهن آدم میمونن

همش آدم عذاب میکشه 

روحش شاد بابای من هوشیار بود چقد عوضی بودم التماس نکردم برم داخلمیترسیدم میترسیدم ببینمش تو اون حالت ...

خودت و سرزنش نکن عزیزم. اگه التماسم میکردی بری داخل نمیذاشتن، حتی اگه میذاشتن هم بازم اون از دنیا میرفت. فرقی تو اصل ماجرا نمیکنه. سعی کن آروم باشی و براش فاتحه و یاسین بخونی. گاهی بری سرخاکش براش قرآن بخونی. اینا به درش میخوره. با اشک و آه تو، اون فقط عذاب میکشه🫂💔

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

خدارحمت کنه درک میکنم آدم گاهی یادشون میفته و بغض میکنه هی چه میشه کرد

مرسی عزیزم. بله متاسفانه دنیا خیلی بی رحمه💔💔

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

اینایی ک درد کشیدن خیلی تو ذهن آدم میموننهمش آدم عذاب میکشه

چند سالته گلم ؟ با این فکرها خودتو اذیت نکن مرگ واسه همه هست وببخشید جان دادن واسه همه سخته شاید هم ما ازش یه کابوس ساختیم بابات الان جاش راحته خیلی راحت غصه نخور

پدر منم تنهابود که فوت کرد مشکل قلب و کلیه و ریه داشت، دکتر جوابش کرده بود. تا مادرم  میره از اتاق بیرون تموم میکنه

حضرت عزرائیل گاهی نمیاد تا بنده ی خدا تنها بشه. بعضیا روزیشون همینه خدا دوست داره باهاشون تنها باشه. 

خواهرم همیشه ناراحت بود با خودش میگفت لحظات آخر به بابا چی گذشته 

خواب دیده بود بابام گفته ذکرخدا میگفتم

پدر منم تنهابود که فوت کرد مشکل قلب و کلیه و ریه داشت، دکتر جوابش کرده بود. تا مادرم میره از اتاق ب ...

من یک روز ندیدمش. حالم خیلی بده. الهی بمیرم برای چشمای منتظرش. بابام شبیه فرشته ها بود

من یک روز ندیدمش. حالم خیلی بده. الهی بمیرم برای چشمای منتظرش. بابام شبیه فرشته ها بود

خدا قرین رحمتش کنه عزیزم. 

آدم یادش نمیره 

مگه چنتا پدر داریم

هروقت غمگین شدی براش اشک بریز ولی حواست باشه عاقلانه عزاداری کنی تا روحش آزرده نشه.