2777
2789

پیرو تایپیک های خیانت که چه قدررر زیادن و قلب آدم و به درد میاره .. باید بگم خااااک بر سرتون که زنای چرخیده دست اینو اونو به زنای پاکتون ترجیح میدین ... خاااااک بر سرتون که لیاقت پاکی و نجابت زناتونو ندارید ... خاااااک بر سرتون که با دستای کثیف خودتون زناتونو تبدیل به موجودات سرد و بی انگیزه میکنید خونه ی گرمتونو سرد میکنید ..‌ چهار تا از اون ترفندهای مخ زنیتونو که خرج هرزه هایی که قطعا فقط با شما نبودن و نیستن و نخواهند بود رو اگر برای زن خودتون به کار میگرفتید زناتون دورتون میگشتن ..... زنهای خودتونم میتونن مثل اون هرزه ها باشن اما پاکو نجیب بودن رو انتخاب کردن!!!  وقتی دستای نجستون زن هرزه رو لمس کرد وقتی فکر کثیفتون تو فکر زن هر جایی و مال هر کسی بود دیگههههه سعی نکنید به هر قیمتی زن پاکتونو به زور نگه دارید حق و حقوق کاملش رو بدید اگه یه جو غیرت و مردونگی دارید تمام حق و حقوقشو بدید بره ... اون دوست نداره با لجن زندگی کنه بفهمیییید  برید تو لجن زار خودتون غوطه ور باشید تا بگندید و به درک واصل بشید

اینجا نیستن که بهشون میگی 😂😂😂

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کثافتها ذاتشون خرابه تنوع میخوان حرومزاده ها 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

عزیزم اینا این حرفایی ک زدی حالیشون نیست اینا میگن بالاتر از سیاهی رنگی نیست!!!

نمونه اش شوهر من ک بار‌ها خیانت کرده هروقت هم دعوا بکنیم میگه برو طلاقت مهریه ات هم سالی ی سکه اس میدم بهت 

اینا کلا عوضی بودن قوانین هم شده ب سودشون دیگه هر غلطی می‌کنن اینا قدر زن خودشونو نمیدونن اینا برا زن ارزش قائل نیستن فقط زن رو نوکر و وسیله رفع نیاز جنسی میدونن 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

خاک برسر برای زن ومردخیانتکاره

چون مردباخودش خیانت نمیکنه

قطعا با ی زن خیانت میکنه

نمیدونم چرا فقط مردهارومیگن

برای عاقبت بخیری بچه م صلوات بفرست،خدا حاجت دلت روبده🙏
خیانت زن و مرد نداره،مهم ذاته طرفه،پس همیشه به مردا گیر ندید چون یه طرف این روابط هم خانما هستن

یه تایپیکم برا خانوما میزنم فعلا شما اینی که مربوط به خودتونه رو صد بار بخونیت تا خوب آویزه گوشتون بشه 

خاک برسر برای زن ومردخیانتکارهچون مردباخودش خیانت نمیکنهقطعا با ی زن خیانت میکنهنمیدونم چرا فقط مرده ...

بله ... اما اون مرده که به زندگیش باید متعهد باشه ... هرزه خیابونی که به زندگی مرده متعهد نیست .... یقه شم که نگرفته اسلحه رو مغزش نذاشته که با من باش!!!!