2777
2789

واسه زبان قریشی خوبه ؟

آمدیم فردایی نبود آمدیم واین آخرین شعرم بود ...آنوقت چه؟؟میخواهی همین قدر دور بمانی.. همین قدر غریب همین قدر محال !؟راه بیفت و برگرد ...به فردا اعتمادی نیست !!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

🙏🏻🙏🏻کتاب فرمول بیست زبان رو بخونیم و بعضی سوال هاش رو هم حل کنیم کافیه ؟ یا خیلی نیاز به جویدن ه ...

باتوجه به امتحانی من پارسال دادم فقط کتاب رو بخونید هرچی میاد فقط از کتابه

واسه زبان قریشی خوبه ؟

نمیتونم اجازه بدم بقیه نمره هام کم بشه

از تجربت بگو و لطفا از هیچی دریغ نکن لطفا ..

آمدیم فردایی نبود آمدیم واین آخرین شعرم بود ...آنوقت چه؟؟میخواهی همین قدر دور بمانی.. همین قدر غریب همین قدر محال !؟راه بیفت و برگرد ...به فردا اعتمادی نیست !!

باتوجه به امتحانی من پارسال دادم فقط کتاب رو بخونید هرچی میاد فقط از کتابه

حتی برای 20 گرفتن هم خود کتاب درسی کافیه؟

اخه مشاورا میگن سخت ترین امتحان نهایی و....🥲

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی؟ 🤍  

حتی برای 20 گرفتن هم خود کتاب درسی کافیه؟اخه مشاورا میگن سخت ترین امتحان نهایی و....🥲

اره عزیزم به جز کتاب از جای دیگه نمیاد 

ولی خب خیلی سخته بخونید فقط

من ویدیو تای بیست نهایی رو میدیدم بد نبود

متوجه نشدم

نمیتونم اجازه بدم بقیه نمره هام کم بشهاز تجربت بگو و لطفا از هیچی دریغ نکن لطفا ..

ببین اگه در طول سال خونده باشی برات راحت تره ولی فقط کتابو بخونید و فایل لیسنینگ کتابو خیلی و با دقت گوش بدید

عزیزم لغات کتاب دانش اموزو فقط بخونیم بسه؟ اخه وقت نمیشه دیگه لغات کتاب کارم بخونم

عزیزم کافی ک نیست باید باید کتاب کارم بخونید ولی همونارم کامل بخونید اوکیه

ببین اگه در طول سال خونده باشی برات راحت تره ولی فقط کتابو بخونید و فایل لیسنینگ کتابو خیلی و با دقت ...

نه متوجه حرفت نشدم

ویدیو تای نهایی چیه

تا موسس؟

یا نه ویدوهای نهایی قریشی خوندی

خوب بود راضی بودی چند شدی کتابم خوندی؟