2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچ کاری نمیکنم

زندگی میکنم

حتی اگر قراره فقط یه هفته زنده باشم

چرا که اصلا از هیچی اینده خبر ندارم

شاید من همین الان از خونه برم بیرون توی تصادف از بین برم

شایدم با مریضیم سالهای زیادی عمر کنم

چرا زندگی نکنم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
منم ته دلم خوشحالم! اما همه توقع دارن مثل بقیه درس بخونم و سرکاربرم و..که من از پسش برنمیام

منم دارم ی بیماری ....❤️‍🩹

اگه بچه نداشتم خیلیم خوشحال میشدم 

ولی چون مادرم نگران بچه هامم تا خودم ......💔

متاسفانه عزیزم ما هیچکدوم جای شما نیستیم تا متوجه بشیم که چقدر شرایتون سخت و بغرنج شده الان کلی استرس و اضطراب و وحشت افکارتون رو گرفته و زندگیمونو مختل کرده اما توی بیماری های جدی اول از همه پوول بعد دکتران و پزشکان و سوم روحیه خیلی تأثیرگذاری پس هرچقدر بیگانه تر بت بیماری باشین همونقدر بیشتر حرص و جوش میخورین پس کمی امیدوار باشین و زندگیمونو ادامه بدین تا فراموشش کنین اما بشرطی که چکاب د بررسی کنین ماه به ماه خودتون رو ...

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

ببین همه ما مسافری بیش نیستیم

و میدونیم که یه روزی این دنیا رو ترک میکنیم ولی هیچ وقت به این موضوع فکر نمی‌کنیم چون باعث اضطراب و ترسمون میشه 

ولی افرادی که بیماری لاعلاج یا خطرناکی که میگیرن اون موقع به مرگ فکر میکنن و ییشتر حسش میکنن

فرق دسته دوم با دسته اول اینه که زمان دقیق مرگشون فقط میدونن 

وگرنه آخر و عاقبت هممون یکیه

سعی کن اول روی روحیه ت کار کنی 

با آدمایی که شرایطشون مثل تو بودن و به بهبودی رسیدن در ارتباط باشی