2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه لحظه خودمو توی این شرایط تصور کردم 

نمیدونم چرا قند تو دلم آب شد 

فک کنم دوسش داشته باشم

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      
بیماری کرون چیه من فک کنم رودم تحریک پذیره حالم افتضاحه اصلا دارو هم حالمو خوب نمیکنه

بیماری کرون علائم سندروم روده تحریک‌پذیر رو داره با این تفاوت که خطرناکه و میتونه به کنسر تبدیل بشه 

مرسی 💚

خواهش میکنم خوشوقت و تندرست باشین 💙💙

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

بیماری کرون علائم سندروم روده تحریک‌پذیر رو داره با این تفاوت که خطرناکه و میتونه به کنسر تبدیل بشه

با چه آزمایشی متوجه شدید 

من دکتر رفتم و علائممو گفتم درد معده و معذرت می‌خوام اسهال و دلدرد دارم فقط یه آز مدفوع داد ک اونم منفی بود نبردم نشون بدم دیگه

دوست من سرطان داشت راستش حتي ي مو روي سر و صورتش نبود اما انقد روحيه قوي داشت ك من فراموش كرده بودم سرطان داره و راجع ب موضوعي باهاش صحبت كردم بعد يادم افتاد اي بابا اين سرطان داشت چرا اينو گفتم

الانم حالش خيلي خوبه 

ولي من اگه باشم حوصله ندارم مث اون باشم

دوست من سرطان داشت راستش حتي ي مو روي سر و صورتش نبود اما انقد روحيه قوي داشت ك من فراموش كرده بودم ...

هرموقع کاربریت رو میبینم یاد نشت مایع مغزی نخاعی میفتم

من ۵ ساله یه روز خوش ندارم 😭