میگم کسی هم ثبت نام میکنه میگه ارههه چرااا نکنهه😂😂
با پدرمادراتون مهربونتر باشین اونا هم اولین بارشونه که زندگی رو تجربه میکنن💗بیا پای قسمت نزاریم چه قدر خودت را عذاب میدهی،این چیزهایی که از آن شکایت میکنی،همان زندگی ست،هرگز برای هیچکس یا در هیچ زمان،بهتر از این نبوده آقا سلام!میشه به من اجازه بدی؛ بازم بیام…دیگه تموم میشه همه دلتنگیام!🕊️🤍
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
و تـو شـدے تـمـامـ مـنـ🥺S🖇️b💍 تتلیتیا لطفاً تاپیک آخرمو لایک کنید♥️🏖️ #متاسفم_لطفاً_مرا_ببخش_متشکرم_دوستتدارم لطفاً از کلماتی که بار منفی دارند در جواب من استفاده نکنید 🙏🏻
ببین همین الان بلاکش کن از همه جا اینا خوب کارشونو بلدن هم من هم دوستام که چند سال پیش کنکور داشتیم چند بار تو دامشون افتادیم هرجوری هست گولت میزنه بعدشم کارش به اندازه هزار تومنم ارزش نداره
و تـو شـدے تـمـامـ مـنـ🥺S🖇️b💍 تتلیتیا لطفاً تاپیک آخرمو لایک کنید♥️🏖️ #متاسفم_لطفاً_مرا_ببخش_متشکرم_دوستتدارم لطفاً از کلماتی که بار منفی دارند در جواب من استفاده نکنید 🙏🏻
با پدرمادراتون مهربونتر باشین اونا هم اولین بارشونه که زندگی رو تجربه میکنن💗بیا پای قسمت نزاریم چه قدر خودت را عذاب میدهی،این چیزهایی که از آن شکایت میکنی،همان زندگی ست،هرگز برای هیچکس یا در هیچ زمان،بهتر از این نبوده آقا سلام!میشه به من اجازه بدی؛ بازم بیام…دیگه تموم میشه همه دلتنگیام!🕊️🤍