2777
2789
عنوان

به شوهرم شک میکنم

138 بازدید | 10 پست

سلام دوستان. شوهرم گاهی سرد رفتار می‌کنه حوصله ی منو نداری گاهی خیلی گرم. منم پدر و مادر قطع رابطه ام. هی به سرم میکوبه که.  منو ناراحت کنی.   سکته میکنم.  میمونی دست پدر بی غیرتت.  یا ناراحت شدنی. تهدیدم می‌کنه می‌زارم و میرم ونمیام  میخواد منو بترسونه. یا کار نمیکنم. بمونی دست. پدرت. بهم میگه بدبخت  خودشم میگه نرو خونه پدر مادرت اعصابتو خراب میکنن خودش از اونا کمتر نیست    بعضی وقتا حس میکنم که خیانت می‌کنه   درسته گوششیو ازم قایم نمیکنم و. ... ولی. خیلی  آدم کم حرفیه حرف نمیده.  یا خیلی دروغ میگه.   یکبار تو گوشیش دیدم پ و ر ن نگاه کرده بود.  یا تو اینیستا.    نوشته بود س ک س  و فلان میخواست پیدا کنه میترسم از اینکه خیانت می‌کنه.  حتما برا همین حوصله منو نداره.  می‌دونه بی کسو کارم. میترسم. سواستفاده کنه خیانت کنه یدونه دختر دارم.   بچه هم میخواد ازم 

عزیزم چرا جلوش گفتی که بی کس و کاری نباید بدونه دوم اینکه خودت میتونی زندگیت رو درست کنی وضع مالیتون ...

پدرم اونقدر اذیتم میکرد. تا از ناراحتی ام میفهمید پدرم   وسط ظهر منو  بی پول دست روم بلند میکرد. منم  میومدم از خونشون رفتارهای پدرم خیلی بد بود اینم میفهمید از ناراحتیام. و بهش میگفتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدرم اونقدر اذیتم میکرد. تا از ناراحتی ام میفهمید پدرم وسط ظهر منو بی پول دست روم بلند میکرد. منم ...

کاش میریختی تو خودت نمیگفتی 

من یه دوره شرکت کردم خیلی خوبه هزینش سیصد تومنه زندگیم خیلی خوب شده 

میخوای شرکت کن 

کلاس همسرداری تو ایتا شرکت کردم مدرسش آقای حسینی هست و خیلی خوب درمورد همه چی گفته ، و مشکلت حل میشه ...

خدارو شکر   خوشحالم برات ولی.  من. مشکلم اینه   فهمیده بی کسم  ازم سواستفاده میکنه

خدارو شکر خوشحالم برات ولی. من. مشکلم اینه فهمیده بی کسم ازم سواستفاده میکنه

خب تو اون کلاس بهت یاد داده میشه که چطور رفتار کنی که دیگه این حرفا رو بهت نزنه 

به عنوان دوست گفتم وگرنه تبلیغ نیست 😄🥰

بازم هر جور خودت صلاح میدونی