2777
2789
عنوان

با خواخرشوهرم دعوا کردیم

346 بازدید | 18 پست

تاپیک های قبلمم گفتم ولی کسی درست راهنماییم نکرد سر یه ماجرایی ک اصلا ب خواهرشوهرم ارتباطی نداشت و خودشو انداخت وسط دعوا و هرچی دلش خواست ب شوهرم و من گفت بحث شوهرم و باباش بود..یدفه خواهرشوهرم خودشو انداخت وسط و هرچی دلش خاس گفت 

من از خونه در نیومدم چیزی بش بگم چون با مادرشوهرم تو یه ساختمونیم تونست بیاد دم درمون و داد و بیداد کنه

مادرشوهرم زنگ زد دعوتم کرد گفت حالا هرچی بوده تموم شده رفته و تا کی میخواد کش پیدا کنه و تو همه خانواده ها دعوا اتفاق میفته و از این چیزا...منم نمیدونم چیکار کنم

شوهرمم براش فرق نداره بریم یا نریم چون مادرشوهرم و پدرشوهرم معتقدن دخترشون اشتباهیی نکرده و فقط از باباش دفاع کرده

حالا بنظرتون بریم یا نریم؟؟

من ی جاری دارم ک اونم میگ نمیخاد بیاد و نمیرن چون اونم تو این ماجرا بوده

من چیکار کنم بنظرتون

واقعا بستگی به خودت داره

به خیلی چیزها بستگی داره اخلاق خواهرشوهرت مادر شوهرت 

نمیشه همینطور گفت

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ازین میترسم اگ ما بریم و جاریم اینا نیان سوار ما نشن؟

مادرشوهرت اگر خوبه زنگ زده دیگه گفته بیاید دعوا پیش میاد میخواد اشتیتون بده برو بنظرم

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

اگه کسی دیگه هم هرچی گفت مادرشوهر و پدرشوهر معتقد بودن چیزی نگفته و فقط دفاع کرده؟

بنظر من نرو

من پدرشوهرم بخاطر خواهرشوهرم به شوهرم توهین کرد سه ماهه باهاش حرف نزدم خونشونم نرفتم شوهرمم نزاشتم بره که یاد بگیره بی احترامی نکنه

الان بخوای جلوروی اینجور آدما واینسی فردا به خودتم توهین میکنن

باز خودت صلاح میدونی

اگه کسی دیگه هم هرچی گفت مادرشوهر و پدرشوهر معتقد بودن چیزی نگفته و فقط دفاع کرده؟بنظر من نرومن پدرش ...

دقیقا من ب همینم فکر میکنم 

چون ک اینا اصلا قبول ندارن دخترشون اشتباه کرده 

از طرفی دخترشونم الان ما بریم سوارمون نشه خوبه

خودم دوس ندارم برم