2777
2789

مامانم چند وقت مریض  همش دکتر ازمایش بابامو داداشام میبردن بعد میگفتن چیزیش نیس دیشب از دکتر که اومدن مدارک پزشکیشو اوردم دیدم مامانم سرطان داره خودشم خبر نداره  دکتر براش پرتو درمانی نوشت 

قلبم اتیش گرفت بزور جلوی بغضم گرفتم چون مامانم به شدت روحیه‌ی حساسی داره 

رفتم حیاط زار میزدم بابام اومد دیدمنو بهش گفتم چرا بهم نگفتی مریضیو مامانمو بابامخیلی ناراحت ..

شب تا صبح چشم رو هم نزاشتم تا خود صبح گریه کردم البته اومدم خونه‌ی خودم الانم مثل جنازه ام من خودم تو این حالم چجوری میخوام بش روحیه بدم براهمه دعا کنید مامان منم از یاد نبرید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگران نباش..ابن روزها هم بیماری سرطان زیاد شده وهم درمانش راحت تر...اکثرا بعد از یه مدت خوب میشن..چند نفرتوی فامیل ما تواین چند سال گرفتن وبجز یک مورد بقیه خوبن خدارو شکر

پارسا پسرمامان😍

مادر من دو تا سکته کرد توی دو هفته

همه مطمئن بودیم فوت میکنه 

حتی فامیل و دوستا

حتی خودش

سنش هم بالاست

با یک شرایط زندگی فوق‌العاده بد، که‌پدرم همزمان با سکته مامانم بسیار اذیتش میکرد و مریضی که باید ارامش داشته باشه زندگیش مثل جهنم شده بود

الان حالش از همه اطرافیانش بهتره 

هیچکس باورش نمیشه سکته کرده

حتی قرص هم نخورد خداشاهده 

مرگ و زندگی دست خداست تا اون نخواد برگی‌از درخت نمیفته

عزیزم میفهمم خیلی ناراحت کننده ست ولی خداروشکر دیگه الان درمان داره. درسته درمانش سخته ولی امیدوار باشید. روحیه حتتتما بهش بدید. روحیه براش واجبه. اگر هم میتونید سعی کنید اصلا بهش نگید مشکلش چیه.

رحم روده اش

عزیزم انشالله که خوب میشن روحیه ت رو قوی کن این سرطان از دسته سرطانهای خیلی بد نیست نذر کن براش

منم مادرم مریضه هنوز نفهمیدن مشکلش چیه خیلی حال منم بده می فهممت

تا حالا علایمی نداشت که بفهمید!

نخوندی نوشته چند وقت مریض بودن ولی پدرش و برادراش میبردن دکتر و به ایشونم نگفته بودن

وسط مشکلات و غم و غصه مردم شرلوک هلمز نشید لطفا