2777
2789

مثلا الکی نوشته ههههههههههههه خوبییییییی چی بنبیسم بیدم

چقد لوس بودن اه حالم بد شد

به تو فکر کردم دوباره دوباره به تو فکر کردن عجب حالی داره....(:برای همیشه از این سایت رفتم نمون جای قشنگی نیست لذت زندگی کردنو ازت میگیره

مد بود دیگه

غم که گذشت دگر از او سخن مگو/نه تو میمانی و نه اندوه  و نه هیچ یک از مردم این آبادی/زندگی نه یکبار، بلکه هر روز صبح اغاز میشود/از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم/در امتداد کوچه پس کوچه های زندگی نوای امید است که مرا میخواند/سرگردان در کافه های پاریس/کتاب شنل پاره رو بخونید

الان مینویسن جر خوبه مثلا

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مد بود دیگه

بیدم و بنبیسم مد بوده؟زن ۳۵ ساله انقد لوس اخه حالم بد شد انگار ده تا بچه دور هم جمع شدن

اون یکی میگفت چی نوشته باشهههههه انگار مکالمه بلدنبودن

به تو فکر کردم دوباره دوباره به تو فکر کردن عجب حالی داره....(:برای همیشه از این سایت رفتم نمون جای قشنگی نیست لذت زندگی کردنو ازت میگیره

بیدم و بنبیسم مد بوده؟زن ۳۵ ساله انقد لوس اخه حالم بد شد انگار ده تا بچه دور هم جمع شدناون یکی میگفت ...

حالا میگن پشمام و جرر و شتتت خوبه؟!

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی
قدیم کاربرا بیشتر به شوهر میگفتن شوشو 😂این برام عجیب بود

هنوز سوشو قابل درکه تا مثلا ملیییییییییح خودممممممممم خوبیییییییی هههههههههه سایت خانومایه عزیزم استتتت

انگار ده تا بچه دورهم جمع شدن

حالا میگن پشمام و جرر و شتتت خوبه؟!

واسه ی خانم نمیپسندم اینارو خودم ب شخصه از جر و عر بدم میاد 

عه شما یه مدت ندیدمتون، مشتاق دیدار😅

من مطمئنم خدا برام بدنمیچینه🌱✨الان نه ولی یه روزی به یه جایی میرسم که همتون بشناسینم:) قدکشیده لای به لای رنج وغم؛ ❤دیوانه ی شاهِ خراسان♥

خودت داری میگی قدیم اون زمان با الان فرق می کنه دیگه😂😂 البته اکثرشون خیلی خوب بودن❤🌱

حس میکنم خیلی لوس بودن تازه گوشی و کامپیوتر داشتن انگار جو زده بودن مثلا یکی گفته چی اون یکی گفته باشهههههه😐😂

اینم نمیپسندم