2777
2789
عنوان

من میخوام به یه آقایی بگم با عشقم تماس بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 50 پست
همین الانم تکلیفت معلومه

آخه وقتی نمیاد دیدنم من باید ببینمش حرف بزنم براش سوئه تفاهمو حل کنم بابت مشکلاتش کمکش باشم همراه وهمدلش باشم مطمئنم حضوری همه چی اوکی میشه نشه هم خیالم راحته که همه کارکردمو نشد اونجوری راحتتر میتونم کنار بیام با رفتنش😔🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه وقتی نمیاد دیدنم من باید ببینمش حرف بزنم براش سوئه تفاهمو حل کنم بابت مشکلاتش کمکش باشم همراه وه ...

یه تلنگر بهت بزنم انقد خودتو کوچیک نکن من مردم اون به کمکت نیازی نداره اگه یکم دلش باهات بود وضعیت تورو میدید اینجوری راحت نمی‌رفت پیام بده اتمام حجت کن خواست میاد نخواست نمیاد

نکنننن

آخه چرا؟!!💔آخه وقتی نمیاد دیدنم من باید ببینمش حرف بزنم براش سوئه تفاهمو حل کنم بابت مشکلاتش کمکش باشم همراه وهمدلش باشم مطمئنم حضوری همه چی اوکی میشه نشه هم خیالم راحته که همه کارکردمو نشد اونجوری راحتتر میتونم کنار بیام با رفتنش😔🥺

آخه وقتی نمیاد دیدنم من باید ببینمش حرف بزنم براش سوئه تفاهمو حل کنم بابت مشکلاتش کمکش باشم همراه وه ...

الان یه اقای دیگه بهت پیشنهاد بده بگه میام خواستگاریت سریع قبول میکنی باورش میکنی اون قبلی رو هم فراموش میکنی چون دوست داری ازدواج کنی شما فقط وابسته بودی همین

ذات اکثر ما دخترا همینه 

یه تلنگر بهت بزنم انقد خودتو کوچیک نکن من مردم اون به کمکت نیازی نداره اگه یکم دلش باهات بود وضعیت ت ...

😔🥺آخه بیکاری میشه باعث شه یکی یهو توو اوج عشق وعاشقی وخوبی ومحبت دوطرفه بخواد تنها بشه بی اعصاب وبی حال وحوصله بشه دنبال مغازه بود صبح تاشب دنبال یه کارثابت که بیاد جلو قسم میخوردعاشق منه وقصدش ازدواجه فقط تمام کارها ورفتارهاشم اینو نشون میداد اما بخاطر بیکارشدنش وفشارمالی افسزدگی گرفت وبی حال وحوصله شد گفت بذار ریکاوری شم خودم میام سراغت اما من طاقت وتاب نیوردم چند روزگذشت دیدم ج ننیده ۴ تا حرف تند برخلاف میلم بهش زدم بخاطر همون ها میگه تاابدنمیتونم توهیناتو فراموش کنم و رفت ودیگه ج نمیده آخه چرا من ک ماک ووفادار بودموعاشق وبامحبت وبدون توقع مالی آخه مگ میشه منو نخواد وقدرمو ندونه کسی که برام دورازجونش میمرد موندم بخدا💔😭😔🥺

الان یه اقای دیگه بهت پیشنهاد بده بگه میام خواستگاریت سریع قبول میکنی باورش میکنی اون قبلی رو هم فرا ...

نه اصلا بخدا من توو این مدت همرو بخاطر این آقا ردکردم من حتی ب مردی نکاه نکردم چون این آقا واقعا ازهرلحاظ به من شبیه ودربرخی جهات مکمل من بود همونی بود که سالها آرزوشو داشتم یهو ۱۸۰ درجه سربیکاریش عوض شد بعد ۴ تا حرف من باعث شد دلخورشه بره هرچی گفتم دلایلمو ک چرااونجوری گفتم بهش حوگفتم دوتفر ک همو دوست دارن باید بی عذرخواهی همو ببخشن ولی من بارها ازش عذرخواستم حتی...

بهم گفت تا ابد میخواد تنهای تنها باشه  و من واقعا دلشکسته و توو شوکم که آخه چرا😭💔😔🥺

😔🥺آخه بیکاری میشه باعث شه یکی یهو توو اوج عشق وعاشقی وخوبی ومحبت دوطرفه بخواد تنها بشه بی اعصاب وب ...

اتفاقا خوب بوده که همچین قضیه ای پیش اومده خود واقعی شو نشون داده آدم هرچقدرم تو کارش مشکل داشته باشه قید عشقشو نمیزنه تازه میاد پیشش که آرامش بگیره 

این رفتاراش خوب نبوده بعد تو هم برعکس فکر میکنی الان برگرده هم ادا بازی درمیاری میره بازم

نه اصلا بخدا من توو این مدت همرو بخاطر این آقا ردکردم من حتی ب مردی نکاه نکردم چون این آقا واقعا ازه ...

فقط دوری کن یا میاد یا نمیاد

شما فکر خودت باش شما نباید بخاطر اون موقعیت های دیگو از دست بدی

لطفا اول خودتو دوست داشته باش

راه شما رو ما اکثرا رفتیم تهش بن بست هست

تلاشت بی فایدس

تمام کن 

اتفاقا خوب بوده که همچین قضیه ای پیش اومده خود واقعی شو نشون داده آدم هرچقدرم تو کارش مشکل داشته باش ...

ممنونم دقیقا منم میگفتم تو بیا پیشم تا بهت آرامش وعشق ومحبت بدم اگر حال وحوصله ی هیشکیو نداری حال وحوصله ی منو بایستی داشته باشی فقط ۱ بار بیا همو ببینیم بعد من سکوت وصبوری میکنم تاریکاوری شی گوش نکرد منم میدونم حرفهای نادرست وبدبهش زدم ولی واقعا فقط ناززنونه ومحک بود وازسر فشار دوری ودلتنگی بود میگه نمیتونم توهیناتو ببخشم وفراموش کنم تو بامن بحث کردی ومن ارامش دردوران تنهاییم خواستم و تاابد دیگ تنهای تنها میمونم ...😔🥺اخه سر ۴ تا کلمه توهین آدم باید قید عشقشو بزنه😭💔😔🥺🙈🙈