2777
2789
عنوان

من میخوام به یه آقایی بگم با عشقم تماس بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 50 پست
برو یه نفر رو پیدا کن که می‌تونی اعتماد کنی، زنگ بزنه. فقط زیاد بهونه نیار، راحت بگو می‌خوای یه حرف ...

ممنونم عزیزم یه تفروپیدا کنم زنگ بزنه بعد من بهش بگم میخوام ببینمش و باهاش حرف دارم ؟!!!!میشه بگید منظورتونو خیلی ممنونم ازتون خانوم مشاور

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنگ زدم باخط دیگه هم جواب نداد عجیبه واقعا

ولش کن خودتو کوچیک نکن

من بانامزدم دوهفته قهربودم باهاش بدون دلیل،ازهمه جاهم بلاکش کرده بودم،۱۵بارخودش بهم زنگ میزد که چرا قهرکرده بودم

تو چهارماه چندبارباهاش قهر کردم،این دفعه خودم پیش قدم شدم،الان قدرهمو خیلیییی زیاد میدونیم

به عنوان یه خواهربزرگترمیخوام بهت بگم اگه بهت زنگ زد جوابشو بده اگرم نزد لیاقتتو نداشت

لطفااااا آقایون سایت درخواست دوستی نفرستن اگرم دیدم تاپیک میزنم تا کاربریش بترکونن،متاهل و متعهد