من دیگه تاب وتحمل دوری عشقمو ندارم باید حتما ببینمش وحضوری صحبت کنیم جواب زنگ وپیام نمیده ازاونور ازدست من دلخوره ومهمتر بخاطر بیکارشدنش بی حوصله وبی اعصاب شده وتنهایی میخواد میخوام به یکی بگم زنگ بزنه به بهونه کار آزادش که تجهیزات ساختمونه وبگیر ونگیر داره کارش بکشش بیرون من برم دیدنش باهاش حرف بزنمو درعمل انجام شده قرارش بدم برای دیدار تا تکلیف عاشقیمون مشخص شه بخدا خیلی دلتنگ وبیقرارشم باید ببینمش باید گفتگو کنیم🥺🙈 نظرتون چیه؟؟؟؟؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بهش زنگ بزن، اگه جواب نداد پیام بده بهش بگو فلان ساعت فلان جا منتظرتم بیا همو ببینیم. دلیلت بابت دیدنش خوبه، ولی نحوهی انجامش اشتباهه. چون الان کارشو و از دست داده و تو با اینکار باعث امید پیدا کردن به کار جدید داشته باشه و وقتی تو بری دیدنش ناراحت و عصبانی میشه. اصلا چنین کاری نکن!!
برو یه نفر رو پیدا کن که میتونی اعتماد کنی، زنگ بزنه. فقط زیاد بهونه نیار، راحت بگو میخوای یه حرف مهم بزنی و ببینیش. اینجوری یه جورایی کنترل دستته و ممکنه جواب بگیری. فقط مطمئن باش که طرف مقابل رو اذیت نکنی.
سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی بالینیام و با تمام وجودم اینجایم که کمکتون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحتتر حل بشه 🌱با استفاده از درسهایی که در این رشته خوندم و تجربههایی که توی این سالها به دست آوردم، سعی میکنم شنوندهی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس میکنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال میشم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، میتونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتابهایی میخونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک میذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!