2777
2789
عنوان

من میخوام به یه آقایی بگم با عشقم تماس بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 50 پست
نه اصلاببین از من گوش کن مردی اگه بخوادتتو هر شرایطی ک شده از حالت باخبر میشهخودتو کوچیک نکن

آخه ازم دلخوره براش سوئه تفاهم شده میخوام باهاش حرف بزنم حرفهاشو بشنوم حضوری بین دختروپسر تاثیرش بیشتره برم ببینمش یعنی ناراحت میشه ودورمیشه  ؟من فقط میخوام اوکیش کنم🥺😔🙈

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش زنگ بزن، اگه جواب نداد پیام بده بهش بگو فلان ساعت فلان جا منتظرتم بیا همو ببینیم. دلیلت بابت دیدنش خوبه، ولی نحوه‌ی انجامش اشتباهه. چون الان کارشو و از دست داده و تو با اینکار باعث امید پیدا کردن به کار جدید داشته باشه و وقتی تو بری دیدنش ناراحت و عصبانی میشه. اصلا چنین کاری نکن!!

ممنونم دقیقا منم میگفتم تو بیا پیشم تا بهت آرامش وعشق ومحبت بدم اگر حال وحوصله ی هیشکیو نداری حال وح ...

اینا همش بهنوس مرد واقعی باید بیاد دنبال کسی که دوسش داره زل بزنه تو چشاش حرفشو بزنه و بشنوه این اونی نیست که بخاطرش هرکاری کنی

اینا همش بهنوس مرد واقعی باید بیاد دنبال کسی که دوسش داره زل بزنه تو چشاش حرفشو بزنه و بشنوه این اون ...

من باورم نمیشه من رو  عاشق بودنش ومردانگی ووفاداری وغیرتش قسم میخوردم عجیبه که میگه توهینا وحرفهاتو نمیبخشمو فراموش نمیکنم !!!!آاااه💔😔

من باورم نمیشه من رو عاشق بودنش ومردانگی ووفاداری وغیرتش قسم میخوردم عجیبه که میگه توهینا وحرفهاتو ...

همینه آدم فکرشو نمیکنه من فکرشو نمیکردم دختری که انقد بهم ابراز علاقه می‌کرد حتی هربار گوشیشو میداد میگفت نگا کن بره بایکی دیگه ولی رفت منم دستشو رو کردم رفت دنبال لیاقتش

بهش زنگ بزن، اگه جواب نداد پیام بده بهش بگو فلان ساعت فلان جا منتظرتم بیا همو ببینیم. دلیلت بابت دید ...

قبلا بهش پیام دادم قرارگذاشتم جواب نداد واسه همین گفتم چاره ای ندارم ولی گفتم باشه بازم بهش میگم انشاءالله اینبار گوش کنه وبیاد

همینه آدم فکرشو نمیکنه من فکرشو نمیکردم دختری که انقد بهم ابراز علاقه می‌کرد حتی هربار گوشیشو میداد ...

چه عجیب بله هرکس میره دنبال لیاقتش ولی چرا وفادارا وعاشقا باید همیشه آسیب ببینن آخه پارتنرمم قبلا بهش خیانت شده اون ونبال زن پاک ونجیب وبااصالت وعاشق بود سالها بینهایت برام عجیبه که حالا که پیداکردوباهم خوشبخت بودیم چرا زده زیرهمه چی حالم بینهایت بد وناخوشه بینهایت💔💔😭😭😔😔🙈🙈

ادمیزاد همینه دیگه عوض میشه هرکی دل میبنده آسیب میبینه

پس چرا من عوض نمیشم؟!!!

دل نبندیم مگه از سنگیم آخه😔

فقط آدمهای ذات بد عوض میشن 

من میگم پارتنرم ذاتش درسته آخ خدایا زودتر بیاد ببینیم همو دارم بخدا دق میکنم😭🙈💔😔

برو یه نفر رو پیدا کن که می‌تونی اعتماد کنی، زنگ بزنه. فقط زیاد بهونه نیار، راحت بگو می‌خوای یه حرف مهم بزنی و ببینیش. اینجوری یه جورایی کنترل دستته و ممکنه جواب بگیری. فقط مطمئن باش که طرف مقابل رو اذیت نکنی.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!