2777
2789
عنوان

چرااینطوریه بخونید لطفا

137 بازدید | 19 پست

من آدمی هستم که کلا گرم مزاجم مثلا طوری ‌که یه مدت هرروز بدنم گرم بود ...با پسرا چت میکردم بیشتر تمایل به جنس مخالف و رابطه پیدا میکردم الان گذاشتم کنار اون برنامه رو ... چت س ک س ی نه ها حرف معمولی بودن ....ولی انقدر یه مدت چت کردم و همش دلم میخواست یکی باشه حتی  میخواستم کسی رو نشد و هی فکر اینکه چرا نمیشه و کسی منو نمیخواد انقدر سر خوردگی که بی تفاوت شدم نسبت به جنس مخالف و اصن اونطور گرم نمیشم کمترم از یه سالم میشه یوقتا خود ا ر ض ا یی میکنم حتی وقتی خیلی مایل نیستم که اون حس بهم دست بده خواستگار بیاد عزامیگیرم کلا معلوم نیس چه مرگمه حتی قبل رفتن به دانشگاه هدف اصلیم قوی شدن و ثبات پیدا کردن برای آینده و تشکیل خانواده بود ولی الان بدترم شدم جو دانشگاه آزادم که خیلی‌ا میدونن واسه ما که دنبال خوشگذرونی نیستیم و با همه حرف زدن و دوس پسر اذیت کنندس بیشتر.... واقعا چرا چیکار کنم؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا هر رفتاری یک آدم چندبار تکرار کنه میشه جز اون رفتار جزء عادت رفتاری و ناخوداکاه هست چون براش قبلا عادت شده بوده ،پس اصلا فکر نکنین خود ب خود هم حذف میشه اون رفتار ولی نباید تکرار کنید حتی یک مرتبه اصلا به کلی حذف کنین اون عادت رفتاری قبل

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

کلا هر رفتاری یک آدم چندبار تکرار کنه میشه جز اون رفتار جزء عادت رفتاری و ناخوداکاه هست چون براش قبل ...

من مشکلم آدم نرمال نبودنه اینکه بدون چت و حرکتی بخوام سالم بدم دنبال زندگی ولی جور درنمیاد

من مشکلم آدم نرمال نبودنه اینکه بدون چت و حرکتی بخوام سالم بدم دنبال زندگی ولی جور درنمیاد

شما هر رفتاری فرق نمیکنه خارج از چارچوب آسیب زدن باشه چند بار انجامش بدین میشه عادت رفتاریت ،مثال میزنم و تشبهه میدم به این موضوع که متوجه بشین،شما با ماشین سرچهار راه چراغ قرمز چند بار ابست نکنین رد بشین دیگه توجه به چراغ راهنمایی ندارین یک خیابون های شلوغ هست مجبور به ایست میشی و یک خیابون هایی خلوت هست اصلا توجه به ایست نیستین ،ولی اگه ایست شدن پشت هر چراغ اهمیت بدین میشه عادت رفتاری تون دیگه کاری ندارین خیابون خلوت بشه یا نشه شما ایست پشت چراغ دارین چون شده عادت رفتاری تون و علم آگاهی تون رفته بالا ک هر سرچهارراهی پشت چراغ راهنمائی باید ایست کنین .

@ngunjon‍ 

شماهم‌ نگین خانم هروقت اومدین نظرتون بدین،ممنون 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

نگین کیه دیگه باشه ممنون

از کاربرای قابل احترام هستن که کاربران دیگه تو یک سری موضوعات راهنمائی شون دارن

نگین کیه دیگه باشه ممنون

ببین عزیزم تنها راهنماییم بهت اینه هروقت ذهنت رفت پیش این قضیه و خواستی انجام ذهنتو به کار دیگه ایی مشغول کن یا کتاب بخون یا به گفته خودت به عواقب ذهنی کارت فکر کن ناخوداگاه ازش زده میشی🥰