از کسی که سخن چینی کرده ، تو رو جلو بقیه خراب کرده ، بدگویی کرده
به نظرتون کسی که به شمایی که مجردی و ۳۳ سالته سر اشتباهی که کردی سرزنشت کنه بگه همسن های تو بچه شون ۱۵ سالشونه یا ، مثلا بگه من میترسم تو ازدواج کنی طلاق بگیری دووم نیاری ، یا بگه اینقدر می مونی از پدر و مادرت پرستاری میکنی ، تاوان حرفاشو میده؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
جواب که بله میده زندگی پس از زندگی اگه دیده باشی ی مردی خیلی زنشو اذیت میکنه بد باهاش حرف میزده کتکش میزده بعد گفت رفتم اون دنیا ی گرگ خیلی گنده گفته چرا با فریبا بد حرف میزدی؟ چرا اذیتش میکردی گفت از اون موقع تا الان جرعت ندارم نگاه آسمون کنم چون گرگ از آسمون اومده پایین اینقدر از گرگ وحشت کرده بود
من که دیدم چه قدر دقیق وسخت تر جواب داده حتی توهمین دنیا چه خودم به کسی گفتم یا برعکس مطمئن هستم که خیلی دقیق جوابش را میده من خودم سالهاست دقت میکنم حرفی نزنم