2777
2789
عنوان

تاحالا شده که خدا

88 بازدید | 12 پست

انتقامتونو بگیره ؟

از کسی که سخن چینی کرده ، تو رو جلو بقیه خراب کرده ، بدگویی کرده 

به نظرتون کسی که به شمایی که مجردی و ۳۳ سالته سر اشتباهی که کردی سرزنشت کنه بگه همسن های تو بچه شون ۱۵ سالشونه یا ، مثلا بگه من میترسم تو ازدواج کنی طلاق بگیری دووم نیاری ، یا بگه اینقدر می مونی از پدر و مادرت پرستاری میکنی ، تاوان حرفاشو میده؟

من ۳۵سالمه و مجردم 

ن ولا هیچیشون نمیشه برا من ک نشده تو تخم چشمام نگاه کرده و گفته ترشیده گردنشو تبر نمیزنه

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرفایی که به من زده بدتر نبود ؟خدا لعنتش کنه

کاریش نداشته باش نفرینش نکن ب زندگیت برس 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

جواب که بله میده زندگی پس از زندگی اگه دیده باشی ی مردی خیلی زنشو اذیت میکنه بد باهاش حرف میزده کتکش میزده بعد گفت رفتم اون دنیا ی گرگ خیلی گنده گفته چرا با فریبا بد حرف میزدی؟ چرا اذیتش میکردی گفت از اون موقع تا الان جرعت ندارم نگاه آسمون کنم چون گرگ از آسمون اومده پایین اینقدر از گرگ وحشت کرده بود

کاریش نداشته باش نفرینش نکن ب زندگیت برس

اصلا نمیتونم

از خدا خواستم هر چی درمورد زندگی من پیش بینی کرده و خواسته ، برا زندگیش پیش بیاد 

به پیامبر گفتن بی پشت و بچه ای

خدا جواب داد 

خدای رسول الله خدای منم هست 

تازه من کم طاقتم 

بدگویی ام رو کرده رابطه ام رو با همه خراب کرده لعنت خدا بهش لعنت خدا بهش لعنت خدا بهش

من دوتا خواهر دارم دقیقا همینکار میکنن بدگوییم میکنن پیش پدرمادرم پیش فامیلا می‌کردن اصلا نگاشونم نمیکنم اگه هم سوالی میپرسن جواب نمیدم انسان نیستن

من که دیدم چه قدر دقیق وسخت تر جواب داده حتی توهمین دنیا چه خودم به کسی گفتم یا برعکس مطمئن هستم که ...

خدا از دهنت بشنوه 

تروخدا دعایی برای اینکه خدا زودتر آهت رو بگیره میدونی بهم یاد بده