2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من 8 سال قبل رفتم. واقعا عالی بود آره ویو دریا داره خیلی بزرگه. دوچرخه میدن کرایه توش 

سبز سبز خیلی خوشگله 

تو محیطش غرفه عروسک فروشی و لوازم دریا و صدف فروشی داره. صبحونه هم سلف سرویس بود عالی همه چی داشت سوسیس کالباس آبمیوه اما خیلی سال قبل بود 

من 8 سال قبل رفتم. واقعا عالی بود آره ویو دریا داره خیلی بزرگه. دوچرخه میدن کرایه توش سبز سبز خیلی خ ...

الان به ما گفتن صبحانه ناهارشام داره 

از طرف بنیاد شهید داریم میریم 

خدایا با هر نفسم شکر تو گویم ... ❤️❤️🙏🙏
الان به ما گفتن صبحانه ناهارشام داره از طرف بنیاد شهید داریم میریم

شما رفتید هتل رامسر ؟

هتل خوبی بود؟

ازتون عاجزانه خواهش میکنم اگه امضام رو میبینین برای اومدنش برای بار سوم دعا کنین😭😭 از ۲۵ بهمن ۱۴۰۲ چشم به راه اومدنشم اما دریغ از یه نشونی دعا کنین برای بار سوم بیاد😭😭😭 از طرفی چشم به راهشم و انتظار میکشم و از طرفی یجورایی نا امیدم😭😭😭 این امضا رو امروز چهارشنبه ۲ اردیبهشت ۱۴۰۵ گذاشتم به امید روزی که بیام و تاریخ اومدنش برای بار سوم رو بزنم دعا کنین لطفا

شما رفتید هتل رامسر ؟هتل خوبی بود؟

سلام عزیزم بله رفتیم عالیییی بود خیلی خوش گذشت فضای خیلی قشنگی داره اتاق ها وسوییت های تمیز و رفتار پرسنلش هم عالی هست 

سلام عزیزم بله رفتیم عالیییی بود خیلی خوش گذشت فضای خیلی قشنگی داره اتاق ها وسوییت های تمیز و رفتار ...

اتاق هاش چند تخته هست؟

ویو رو به ساحل داره؟

ازتون عاجزانه خواهش میکنم اگه امضام رو میبینین برای اومدنش برای بار سوم دعا کنین😭😭 از ۲۵ بهمن ۱۴۰۲ چشم به راه اومدنشم اما دریغ از یه نشونی دعا کنین برای بار سوم بیاد😭😭😭 از طرفی چشم به راهشم و انتظار میکشم و از طرفی یجورایی نا امیدم😭😭😭 این امضا رو امروز چهارشنبه ۲ اردیبهشت ۱۴۰۵ گذاشتم به امید روزی که بیام و تاریخ اومدنش برای بار سوم رو بزنم دعا کنین لطفا

اتاق هاش چند تخته هست؟ویو رو به ساحل داره؟

اتاق از یک تخت تا ۴-۵ تخت داره 

نه ویو ساحل نداره ولی آخر حیاط هتل به ساحل وصل میشه یعنی ساحل اختصاصی محافظت شده داره 

اتاق از یک تخت تا ۴-۵ تخت داره نه ویو ساحل نداره ولی آخر حیاط هتل به ساحل وصل میشه یعنی ساحل اختصاصی ...

ممنون عزیزم جواب دادی .

فقط من چون میخوام دسته جمعی بریم یذره سوال هام زیاده سایت هم کنده یهو بسته میشه .

درخواست دوستی در سایت میدم لطفا قبول کنید تا در پی وی سایت راجع هتل بپرسم .

ممنون عزیزم جواب دادی .فقط من چون میخوام دسته جمعی بریم یذره سوال هام زیاده سایت هم کنده یهو بسته می ...

قبول کردم عزیزم پی ام بده 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز