2777
2789
عنوان

کسی هست بچه ش چرخش مچ پا داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 31 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله عکس و دیدمپسر من ۴سال و ۸ماهشه

کفش رو مدام باید بپوشه؟

و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.
فکر نکنم دیر شده باشه،کفی مخصوص یا کفش مخصوص بهش میدناحتمالا کف پاش هم صاف هست

اره صافه تقریبا

و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.
کفش رو مدام باید بپوشه؟

من کفش نگرفتم

کفی طبی گرفتم داخل کفششه

گفت ۶ماه دیگه بیارش دوباره اسکن کنیم

پسر من دمپایی رو نمیپوشه 😢

شربت هم دادن برای سفتی مفصل هاش

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه

من کفش نگرفتمکفی طبی گرفتم داخل کفششهگفت ۶ماه دیگه بیارش دوباره اسکن کنیمپسر من دمپایی رو نمیپوشه 😢 ...

واسه پسر شماهم دقیقا مثل این عکسه؟دمپایی که خوبه 

واسه پسر شماهم دقیقا مثل این عکسه؟دمپایی که خوبه

آره عزیزم

خیلی شبیه همن 

دمپایی معمولی رو میپوشه 

ولی طبی رو نه 😢

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه

حتی ممکنه چرخش هم نباشه و فقط همون صافی کف پا باشه

اره منم شنیدم که صافی باعث این قضیه میشه.میدونی چیه پسر من دوماه که داشت یه دکتر بی وجدان گقت بچه ت مشکل لگن داره باید چند ماه پاش به شونه هاش بسته بشه با یه بندلیک .اصلا یه وضع بدی بود بچه م عذاب کشید بهم میگف ممکنه پای بچه توی بزرگسالی یدونه کوتاه بشه یدونه بلند.همش هم بخاطر پول بوذ 

بعد به صورت اتفاقی یه دکتر دیگه گفت نیازی به اینکار نیست و با بستن دوتا پوشک روی هم اومی میشه بخاطر همین اصلا اعتماد ندارم به دکترا.نه فقط این موضوع چندتا مورد دیگه از بی وجدانی دکترا دیدم که بی اعتماد شدم بهشون همش بخاطر پول ادم رو سرگردون میکنن وگرنه من جونمم واسه بچه م میدم حاضرم هرچی دارم خرجش کنم تا پاش خوب بشه.

آره عزیزمخیلی شبیه همن دمپایی معمولی رو میپوشه ولی طبی رو نه 😢

خب پس جای امیدواری هست .دمپایی و کفی قابل تحمله ولی مدام کفش پوشیدن سخته.پسر من باشگاه هم میره همش کفش پاش باشه سخته ورزش باستانی میره نباید کفش بپوشن

اره منم شنیدم که صافی باعث این قضیه میشه.میدونی چیه پسر من دوماه که داشت یه دکتر بی وجدان گقت بچه ت ...

شما باید همیشه پیش چندتا دکتر ببری و فقط به حرف یک دکتر اعتماد نکنی 

الانم حتما ببرش دکتر انشاالله که چیزی نیست و فقط با یه کفی مناسب درست میشه،اما اگر نبری همیشه ذهنت درگیره

دختر من از وقتی به دنیا اومد چرخش مچ پا داشت و تحت درمانه تو یک ماهگی جراحی شده و بریس و کفش طبی میپوشه و ماساژ مخصوص داره البته قضیه شما فرق داره و از اول نبوده عزیزم صد در صد پیش بهترین دکتر ببر حیفه بچت الان میتونن درستش کنن ولی شاید سال بعد مثل الان نتیجه نگیری و کارت سخت تر بشه

شما باید همیشه پیش چندتا دکتر ببری و فقط به حرف یک دکتر اعتماد نکنی الانم حتما ببرش دکتر انشاالله که ...

یه دکتر اطفال و یه ارتوپد اینو گفتن .اون لوازم پزشکی هم که بندیلک رو گرفتم هی اب و تاب میداد که وای پای بچه کوتاه بلند میشه و این حرفا از اونطرف بچه م الرژی شدید غذایی داشت و چندتا درگیری دیگه منم خیلییییییی حساسم روی بچه ترسیدم اگه اون کارو نکنم بعدا بد بشه ولی بعد فهمیدم همش بخاطر پول بوده

دختر من از وقتی به دنیا اومد چرخش مچ پا داشت و تحت درمانه تو یک ماهگی جراحی شده و بریس و کفش طبی میپ ...

نه از نوزادی چیزی مشخص نبود حتی ارتوپد هم بردم بخاطر لگنش حرفی نزد بعد کلا دقت کنی بچه ها تازه راه میفتن پاشونو بد میذارن خیلیهاشون تا دو سه سالکی خیلیا خوب میشن ولی پسر من خوب نشد بدتر شده