2777
2789
عنوان

کسی هست بچه ش چرخش مچ پا داشته باشه

189 بازدید | 31 پست

پسر من 5ونیم سالشه.از سه سالگی متوجه شدم پاش بد میذاره موقع راه رفتن ولی اطرافیان میگفتن بزرگتر بشه خوب میشه.از اونطرف هم خاطزه بدی از رفتن پیش ارتوپد دارم گفتم زیاد حساس نشم چیز خاصی نیس چون پای خواهرم و بابامم همینجوریه فکر کردم شاید به اونها رفته.ولی الان احساس میکنم بدتر شده.میدونم باید ببرم ارتوپد نوبت گرفتم براش میخوام ببینم کسی بوده اینجوری بدون جراحی خوب بشه.الان عکس پاش میذارم

و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.

عکس گذاشتم لطفا اگه اطلاعات دارین راهنماییم کنین دوستان

و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.

دختر من سه سالشه پاهاشو به سمت داخل میذاره دوسالگی بردمش ارتوپد ، ارتوپد گفت باید کفش اصلاح بپوشه کفی درست و حرکت های اصلاحی 

نزدیک پنج ماهه هروز چهارساعت پاشه 

عزیزم شما مادرشی وقتی شک کردی که شاید مشکلی داره اصلا به حرف بقیه گوش نکن ببرش متخصص 

نگو ارثیه و نمیدونم چی 

اصلاح قبل از شش سالگی صورت پذیره بعد از اون اگه حاد بشه باید جراحی بشه

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من سه سالشه پاهاشو به سمت داخل میذاره دوسالگی بردمش ارتوپد ، ارتوپد گفت باید کفش اصلاح بپوشه کف ...

و مشکلات زانو پیدا میکنن

زانو حالت x 

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه

مثل پسر منه 

گفتن شلی مفصل داره 

حتما ببرش عزیزم

یا کفش طبی میدن ، یا کفی طبی که داخل کفشش بزاری 

و دمپایی طبی که توی خونه بپوشه

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه

پیچشش در چه حده ؟پسر من داره ، موقع ایستادن معلومهموقع نشستن نرمالهاسکن از کف پا گرفتن ، کفی طبی داد ...

عکس فرستادم ببینین

مثل پسر منه گفتن شلی مفصل داره حتما ببرش عزیزمیا کفش طبی میدن ، یا کفی طبی که داخل کفشش بزاری و دمپا ...

پسر شما چند سالشه؟پسر من دقیقا 5سال و 8ماهشه

دختر من سه سالشه پاهاشو به سمت داخل میذاره دوسالگی بردمش ارتوپد ، ارتوپد گفت باید کفش اصلاح بپوشه کف ...

اره درسته.یعنی الان دیر ششده؟

عزیزم عکسش نیومده

اره درسته.یعنی الان دیر ششده؟

باید دکتر تشخیص بده احتمالا اولش کفش میدن

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

عزیزم دیرنشده ببر دکتر چیزی که زیرنطر پزشک خوب میشه

انشاالله