2777
2789
عنوان

بنظرتون لباسم قشنگه

150 بازدید | 17 پست

هنوز آستینش رو وصل نکردن .

خانوما من میخوام فقط گوشواره بزارم با دستنبد .

چون  چاقم و خب گردنمم درشته و بنظرم گردنبند بندازم بهم نمیاد و فقط به گردن های ظریف گردنبند میاد .

از طرفی سرویس طلای خودم رنگش طلایی هست . سرویس های کریستال هم خیلی اجارشون گرون هست و ماهم ته حسابمون دیگه رو به صفره .

بنظرتون همون گوشواره و دستبند طلای خودمو بندازم یا گوشواره مرواریدی بخرم؟؟ برای خودم این هست گوشوارم . بنظرتون همینو بندازم یا گوشواره مرواریدی بخرم؟؟

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون تپلی می‌تونستی یه لباس بدون یقه و آستین بپوشی که لاغر تر و ظریف تر نشونت بده ولی ارع اینم خوشمله ...

اخه میدونی  من اتفاقا بدون استین یا آستین اف شولدر  دوست داشتم که یه نوار باریک هست و میوفته روی  بازو  . ولی  بالای  پنج شیش  لباس  پوشیدم و تهش به این نتیجه رسیدم که چون بازوهام چاقه  هیچی مثل آستین دار بع بازوهام نمیاد 

این الان استین داره یکم بازوهام رو لاغر نشون میده . اگه در بیارم بازوهام خیلی درشته🙈  و از  پهلو  درشتی بازو زیاد نشون داده میشه  برای همین مجبور شدم آستین دار  بگیرم 

یقه هم که شوهرم حساس بود وگرنه من خودم لختی پسند هستم

چون تپلی می‌تونستی یه لباس بدون یقه و آستین بپوشی که لاغر تر و ظریف تر نشونت بده ولی ارع اینم خوشمله ...

مرسییی 😍😍

لباس عروسهای جدید و میبینم دوسدارم دوباره عروسی بگیرم لباس عروس بپوشم😬🥲 

عکس لباس عروسمو بذارم ؟ عجله ای و قیمت مناسب مجبور شدم بگیرم چیزی ک میخاستم نبود 🥲

واسه ۷ سال پیشه

لباس عروسهای جدید و میبینم دوسدارم دوباره عروسی بگیرم لباس عروس بپوشم😬🥲 عکس لباس عروسمو بذارم ؟ عج ...

اره 😍

بزار عیب نداره لباس عروس همه جورش قشنگه