2777
2789
عنوان

میخوام فیزیک رو انتخاب کنم

100 بازدید | 7 پست

من میخوام این رشته رو انتخاب کنم

بعد مامانم هی میگ همکارم میگه فلانکسش میگه بازار کار خوبی نداره. 

یا مثلا امروز میگه همکارم میگه برادرشوهرش مهندسی خونده بعد تو شرکت خصوصی با 15 میل قبولش کردن 

اخه یکی نیس بگه انتظار داری روز اول هشتاد میل بهش بدن ؟

یا مثلا من رشته هایی که دوس دارم ورودیشون تو دانشگاه بیشتر اقایونن اونشب داشت اروم میگف که این میری فلان میکنه ابرومونو میبره

واقعا نمیدونم چی کار کنم

سلام رفقا .                                                            مرسی که دو سه سال تحملم کردید :)                          من رفتم ، خوبی یا بدی دیدید حلال کنین ؛                   دل کندن از شما مث دل کندن از یه خانواده پرجمعیت مهربونه :/                                                              یه روزی برمیگردم که هم افسردگی خوب شده باشه هم به اهدافم رسیده باشم :-)                                              مرسی که کمبود خونواده ی بد خودمو پر کردید :]           خوش باشید ، یاعلی .

بازار کارو تو تعیین می‌کنی تا حد زیادی

اره ولی داره رو مخ بابام میره که نزاره

سلام رفقا .                                                            مرسی که دو سه سال تحملم کردید :)                          من رفتم ، خوبی یا بدی دیدید حلال کنین ؛                   دل کندن از شما مث دل کندن از یه خانواده پرجمعیت مهربونه :/                                                              یه روزی برمیگردم که هم افسردگی خوب شده باشه هم به اهدافم رسیده باشم :-)                                              مرسی که کمبود خونواده ی بد خودمو پر کردید :]           خوش باشید ، یاعلی .

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خواهرم نابغه فیزیک بود رشته فیزیکم خوند تو دانشگاه برای ارشد مدیریت شرکت کرد ودانشگاه خواجه نصیر مدیریت خوند چون فیزیک اینده شغلی نداره منطقی باش نه احساساتی ما هم این دوران رو گذروندیم وپشیمونیم

خواهرم نابغه فیزیک بود رشته فیزیکم خوند تو دانشگاه برای ارشد مدیریت شرکت کرد ودانشگاه خواجه نصیر مدی ...

من منطقم اینو میگه تو بقیه ی رشته ها موفق نمیشم 

و اینکه بازار کار نفت یا مکانیک اگه واقعا بلدش باشی خیلی خوبه

عزیزم نظرم رو گفتم همیشه استثناء وجود داره ولی من هم مثله شما فکر می کردم ودنبال علاقم رفتم وکار گیرم نیومد یکی دیگه از خواهرهام هم رشته تجربی بود با معدل بیست تعقییر رشته داد رفت انسانی وبا رتبه خوب کنکور الهیات رو انتخاب کرد دانشگاه تهران ولی الان یه کارمند ساده است در حالیکه دوستاش الان متخصص هستن