2777
2789
عنوان

خانمایی که ماشین ظرفشویی دارن بخصوص الجی لطفن میاید

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 30 پست
نمک که قیمتی ندارهجلا دهنده ام من سالی شاید دوتا بگیرمبرای شستشوام پودر استفاده میکنم برای ظرفای یکم ...

قیمتش برام مهم نیس میخوام ببینم الان که مایع میکیرم باید حتمن بریزم چون قرصای فینیش خودش نمکو جلادهنده داره 

پودر برای ماشین ظرفشویی؟؟

آره ، یه قاشق میخواد ، خیلی هم زیاده تمام نمیشه بریم لاقل یه چیز دیگه رو امتحان کنیم

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فیلترش تمیزه؟

فیلترش کجاشه؟؟😅

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
فیلترش کجاشه؟؟😅

زیر اون پره های کف ظرفشویی 

یه مایع جرمگیر هم هس مارک فینش بگیر روش استفاده ش تو نت هس تمیز میکنه اون فیلترم درمیاد میشه تمیز کرد شهرما ابش خیلی بد شده حالت عادی هم خودت ظرف میشوری لک اب میمونه

آره ، یه قاشق میخواد ، خیلی هم زیاده تمام نمیشه بریم لاقل یه چیز دیگه رو امتحان کنیم

تاحالا پودر ندیدم حالت لیزی نمیده؟چون من برای لباسشویی پودر میگیرم احساس میکنم لیزه انگار خوب پاک‌ نشده همش مایع میریزم چه مارکی شما میگیری؟نمک هم میریزی؟

قیمتش برام مهم نیس میخوام ببینم الان که مایع میکیرم باید حتمن بریزم چون قرصای فینیش خودش نمکو جلادهن ...

نمک سختی آبو میگیره بنظرم لازمه چون محفظه اش جداس نصاب به من گفت بریز حتما تا رسوب نگیره ماشینت

جلادهنده ظرفا رو برق میندازه باعث میشه لک نیوفتن و کدر نشن

بعدم هرجور خودتون صلاح میدونین ولی برای روزمره قرص خیلی قویه از مایع یا پودر استفاده بشه بهتره

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

مال من لک سفید میندازه رو استکانا و کلا چیزای شیشه ای,علتش چیه؟؟و در کل استکانا رو درست نمیشورهاشکال ...

مشکل از نمکه

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

نمک سختی آبو میگیره بنظرم لازمه چون محفظه اش جداس نصاب به من گفت بریز حتما تا رسوب نگیره ماشینتجلاده ...

همه قرص میندازن من بعد سه چها سال تازه مایع فینیش کرفتم حالا نمکو جلادهنده هم بریزم  چون سختی اب اینجا خیلی زیاده لک اب میوفته خودمم ظرف بشورم همینه ممنون ازتون

نمک بیش از حد استفاده شه باعث سوراخی هم میشه من از چندین نصاب پرسیدم نمیخواد چون قرص فینیش سه منظوره ...

نمک نریزم یا چک نکرده باشم نمکشو ، رو ظرفام لک سفید رسوب میافته

چندبار امتحان کردم یعد نمک این لکا نمیافتن

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

نمک نریزم یا چک نکرده باشم نمکشو ، رو ظرفام لک سفید رسوب میافتهچندبار امتحان کردم یعد نمک این لکا نم ...

قرص میندازی؟اب شهر ما هم همینه خونه جدید اومدم افتضاح ترم شده الانم مایع میریزم دیکه نمک نداره که منم میخوام نمک بریزم ظرفام لک افتاده سالی چن بار نمک میریزی؟

قرص میندازی؟اب شهر ما هم همینه خونه جدید اومدم افتضاح ترم شده الانم مایع میریزم دیکه نمک نداره که من ...

اره فینیش

قرص میندازی؟اب شهر ما هم همینه خونه جدید اومدم افتضاح ترم شده الانم مایع میریزم دیکه نمک نداره که من ...

۸ ماه پیش گرفتم تازه تموم کردم

تقریبا هر دوماه مخزن نمکشو چک میکنم

با ته قاشق چوبی هم میزنم

باید ۲ سوم نمک داشته باشه 

یعنی سرخالی باشه مخزن

اگه کم باشه شارژش میکنم

تاحالا پودر ندیدم حالت لیزی نمیده؟چون من برای لباسشویی پودر میگیرم احساس میکنم لیزه انگار خوب پاک‌ ن ...

نه حالت لیزی نمیده ، مارکشو یادم نیس تا نگاه کنم

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌