2777
2789

نصاب بمن گف قرص فینیش همه چیز داره نمکو جلادهنده نمیخواد البته سختی اب شهرما زیاده هرازگاهی باید نمک ریخت الان قرص گرون شده من مایع گرفتم بجای قرص الان باید حتمن نمکو جلادهنده بریزم دیگه درسته؟چون رو ظرفا لک اب دیدم گفتم  چون قرص نیس که نمک داشته باشه واسه همین لک اب مونده شوهرم میکه همون قیمت قرص دراومد که همه رو داری جدا جدا میخری😅

کی همچین چیزی گفته

من قرص استفاده میکنم

نمک و جلادهنده هم جز واجبات ماشینه

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما پودر لباسشویی میریزیم ، لک آب روشن میمونه باید خشکشون کنیم با حوله ، ولی نصاب گفته بود هر چند وقت یه بار نمک میخواد ، درباره جلادهنده هم چیزی نگف🤔

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

کی همچین چیزی گفتهمن قرص استفاده میکنمنمک و جلادهنده هم جز واجبات ماشینه

نمک بیش از حد استفاده شه باعث سوراخی هم میشه من از چندین نصاب پرسیدم نمیخواد چون قرص فینیش سه منظوره س

مال من لک سفید میندازه رو استکانا و کلا چیزای شیشه ای,علتش چیه؟؟و در کل استکانا رو درست نمیشوره

اشکال از قرصه یا از خود ماشین؟؟؟

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

نمک که قیمتی نداره

جلا دهنده ام من سالی شاید دوتا بگیرم

برای شستشوام پودر استفاده میکنم برای ظرفای یکم کثیف یه قاشق مربا خوری پودر کافیه برای ظرفای خیلی کثیف ۲تا قاشق

نمک و جلا دهنده حتما بزن

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎