2777
2789

از دوسال و نیم تا الان ک سه ماه میگذره هم قد و هم وزنش رشدی نداشته کسی میدونه ایا مشکلی هست؟

قبلا وزنش خیلییی کند بالا میرفت ولی رشد قدش خوب بود الان سه ماهه هردو استپ کرده ... چکار کنم

درد داره ، دورم شلوغه ولی فقط خودمو دارم 💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از دكترش بپرس ببين اگه ضرر نداره ليكو آپ يا هر مكملي ك خودش ميدونه رو بده خيلي تاثير دارن

لیکو اپ چی هست؟؟ شما علت توقف رو میدونی 

خب بهداشت بردم ک فهمیدم رشدی نداشته اونام همیشه استرس میدن میگن ببر دکتر 😭

غصه نخور بخش تقویتی بدع بازی ها والیبال ... بازی کن بهت قول میدم قد می‌کشه ماهم چند پسر تو فامیل داشتیم ک از دخترای هم سن خودشون قدکوتاهتر داشتن خلاصه الان دوبرابر اونان

لیکو اپ چی هست؟؟ شما علت توقف رو میدونی

نع عزيزم ولي ب بچهام مكمل و…ميدم اثر داره. 

ي مكمل براي افزايش قده فقط نميدونم برأي سن پسر شمام قابل استفادس يا نه سوال كني چيزاي خوبي هست بگير بهش بده

غصه نخور بخش تقویتی بدع بازی ها والیبال ... بازی کن بهت قول میدم قد می‌کشه ماهم چند پسر تو فامیل داش ...

میدونی نگرانم چرا توقف کرده. خوراکش ب زور گوشی و تلویزیون هست ک میخوره ..

نع عزيزم ولي ب بچهام مكمل و…ميدم اثر داره. ي مكمل براي افزايش قده فقط نميدونم برأي سن پسر شمام قابل ...

اها مرسی از راهنماییت