2777
2789

همه رو میخونم خیلی واسم قشنگن این حس ها لطفا با حس واقعیتون بگین من خیلی ریز میشم روشون 😍

تیکر همون روزیه  که با خوشحالی خدا رو شکر کنم که دعام برآورده شد🙏🙏                                   هدف تا اخر فروردین65کیلو👌                            وزن فعلی 76کیلو😰   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی  از چک زدنش بگم مامانی بودنش فحشاش مثلا میگفت دلت میخواد زیر فلانی بخوابی نه؟؟؟؟ دخال ...

😢😢😢😢😢خدایی ؟؟؟عزیزم خو چرا باهاش حرف نمیزنی  بخدا ناراحت شدم 😔

تیکر همون روزیه  که با خوشحالی خدا رو شکر کنم که دعام برآورده شد🙏🙏                                   هدف تا اخر فروردین65کیلو👌                            وزن فعلی 76کیلو😰   

من شوهرم بعضی وقتا خوبه بعضی وقتا مغرور. ولی در کل دوسش دارم. بهترین لحظه وقتیکه که جلو خانواده ش صدام میکنم عزیزم😍😍

واسه شفای همه بیماران صلوات... خاصه داداشم جوونن گلم عشقم که تو 24 سالگی ام اس گرفته... تو رو خدا هر کی دید صلوات بگه براش... غم نبینین
وقتی  ازم دفاع کرد تو روزهای سخت کنارم بود و عاشقانه دوسم داشت وقتی همه عالم گفتن من بدم و کلی ...

ایشالا همیشه باشه شمام واسش کم نذار

اولين ديدارمون بعد از زايمان دخترم.خيلي خوشحال و هيجانزده بود،پشت چهره ي خندونش معلوم بود چه استرسي رو تحمل كرده تا من از اتاق عمل بيام بيرون.وقتي ديدتم،پيشونيم رو بوس كرد و ازم تشكر كرد.اون لحظه بخاطر بودنش كنارم واقعا خدا رو شكر كردم

استارتر گفت ریز میشه من نگران این همه حس قشنگم که میخواد ریز بشه توش😁😁 سپردمش به شماها

ناراحت شدم عزیزم

ایشالا ک ارامش و خوبی ب زندگیت بیاد 

اتفاق خوب زندگیم بیافت... قول می دهم جای تمام دستهای دنیا..بگیرمت..💔
😢😢😢😢😢خدایی ؟؟؟عزیزم خو چرا باهاش حرف نمیزنی  بخدا ناراحت شدم 😔

چه حرفی باش بزنم عزیزم فک کردی نزدم

وقتی کسی ذهنیتش خرابه مسمومه بشدت تحت امر خانوادشه

باحرف حل میشه

26سال این باراومده با حرف من درست میشه

خدا ازمامانش نگذره

من خیلی آش دوس دارم

یه بار یه نفر برای شوهرم آش آورد،شوهرم بهش لب نزد

اول پرسید آش به اندازه برای خانمم هست؟؟؟

بعد که فهمید آش واسه منم هست،اونم خورد....

خیلی حس خوبی بود.

قبلا ،تمام لحظات خوشم با همسرم و پسرم رو استوری میزاشتم،بعد همش ناخودآگاه یهویی بحثمون میشد.یه شب شوهرم گفت چشممون کردن،دیگه استوری و پروفایل نزاشتم،الان خیلی وقته خوش خرم داریم زندگی میکنیم.

وقتي كه داشتم از دستش ميدادم و از خدا دوباره بودنشو كنارم خاستم اون لحظه بود كه فهميدم نبودنشو نميتونم تحمل كنم

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
استارتر گفت ریز میشه من نگران این همه حس قشنگم که میخواد ریز بشه توش😁😁 سپردمش به شماها

عزیزم واقعا دعا میکنم خوب شین ..دیگ نالاحت نباش سعی کن تا جایی ممکنه خوبش کنی