2777
2789
عنوان

دوستام خیلی بد بخورد کردن

199 بازدید | 9 پست

دوستام نیستن هم کلاسی هامن 

قبل امتحان صحبت رشته بود من گفتم حالا که قبول نشدم ولی اگه هم بشم پزشکی دندون پزشکی نمیریم میرم داروسازی چون فوبیای خون دارم

بی دلیل خیلی بد برخورد کردن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب بوده باهات، نشونه‌ی حسادت یا دلخورین. بگو حالا من خودم راه خودمو میرم، مهم اینه تو راحت باشی با خودت.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

کار خودتو بکن 

نظر کسی برات مهم نداره 

یعنی کسی که فهم نداره یکی ممکنه روحیه دکتری نداشته باشه روحیه کار تو بیمارستان نداشته باشه روحیه خون و درد و مریض نداشته باشه نباید اصلا باهاش حرف زد .فکر میکنن همه از دم ارزومندن برن دکتر شن .من خودم چند تا مدرک دانشگاهی دارم ولی اگه مفت بی کنکور بهم بگن بیا برو دکتر شو میگم ارزونی خودتون .حالم بهممیخوره از فضای بیمارستان .فک کن .اونجا میشه محل کارت !!

گفتن آدما وقتی نمیتونن کاری رو انجام بدن کوچیکش میکنن والا نه به باره نه به داره همون دارو هم شاید ن ...

اهمیت نده بگو شما ک میتونید انجام بدید بزرگش کنین

کاربر جدید نیستم سومین اکانتمه🥲گاهی آدم‌ها از درون خسته می‌شوند، خستگی‌ای که هیچ خوابی درمانش نمی‌کند.