2777
2789
عنوان

مهریه

71 بازدید | 12 پست

یک ساله از عروسیمون گذشته شوهرم هنوز از دو سال عقد حرف میزنه 

ما عقد سختی داشتیم برمیگرده میگ من نمی‌خواستم بهت حق اشتغال و تحصیل بدم اینا همش چرت و پرته هر وقت بگم نمیتونی سرکار بری

مهریه من نظرم ۱۴ تا بود هم رفیقام مهریشون ۱۴ تا هست 

من مهریم ۵۰۰ تا هست که ۱۱۴ تا عندالمطالبه هست 

برای کسی پیش اومده مشکل دیگه نداشت باشن ولی شوهرش سر این قضیه ها دنبال دعوا بگرده؟

الان کار میکنی؟ حق هارو که راحت میتونه پس بگیره دیگه چرا دعوا میکنه

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان کار میکنی؟ حق هارو که راحت میتونه پس بگیره دیگه چرا دعوا میکنه

اتفاقا مدرک رادیولوژی دارم خودم دیگ کارمو کنار گذاشتم گفتم دیگ نمی‌خوام اذیت شدم خودمم دیگ دلم نمی‌خواد درست بخونم 

بهشم میگم من نمی‌خوام ولی فک میکنم فقط میخواد باهام دعوا کنه

اتفاقا مدرک رادیولوژی دارم خودم دیگ کارمو کنار گذاشتم گفتم دیگ نمی‌خوام اذیت شدم خودمم دیگ دلم نمی‌خ ...

برید محضر حق هارو برگردونید سری که درد نمیکنه دستمال نمیبندن

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

من آدم آرومی هستم میترسم دعوا کنه اون خیلی تند و بداخلاقه

دنبال دعوا میگرده هی بهانه میکنه من اینجور وقتا شوهرم هر چی بگه میگم برام مهم نیست  چند بارم تکرار میکنم خفه میشه اینم بد اخلاقه فقط دنبال یه چیزی میگرده بحث کنه

خدایا هممونو عاقبت بخیر کن
پس با محبت خرش کن

اون آروم میشه ولی منو داره پیر می‌کنه یه روز طوری باهام حرف میزنه که آرزوی مرگ کنم یه روز طوری محبت می‌کنه که نتوم بگم نمی‌خوامت 

مثل یه تئاتر بود ک قبلا دیده بودم مرده تو گوشی به زنه میزد زنه از زندگی همین ک میخواست کنار بکشه مرده می‌رفت بوس زنه میکرد و بغلش میکرد 

فقط با وابستگی نگهت می‌داره

اون آروم میشه ولی منو داره پیر می‌کنه یه روز طوری باهام حرف میزنه که آرزوی مرگ کنم یه روز طوری محبت ...

این ترس از رها شدن شدید داره متاسفانه بابای منم همین طوره بهش اطمینان بده که تا ابد پیششی احتمالا مامانش خیلی با رفتن تهدید میکرده

گویا واقعا سختی ها فانی اند و سرسختان باقی‌‌💫🧚‍♂️

دنبال دعوا میگرده هی بهانه میکنه من اینجور وقتا شوهرم هر چی بگه میگم برام مهم نیست چند بارم تکرار م ...

این مردا ادمو پیر میکنن فقط تو ذهنم مرور میکنم هر روز من نباید ازش بچه دار بشم