2777
2789

یا نه؟ 

ظاهرش چطوره؟ خریدارا نوشتن توی پا خوشگله. نظر شما چیه؟ من معمولا مدل چسبی عروسکی می‌پوشم ولی این دفعه دلم خواسته اینو بخرم. نظرتون راجبش چیه؟ به چرم کیفمم میاد آخه

از جای معتبر لطفاً 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعضی وقتا یه چیزی به چشم میاد آخه

دیدم مدل رو . من از شهر خودمون چرم دست دوز کیف و کفش میخرم . و تا از جلو مشاهده نکنم که نمی‌فهمم . به نظرم برو مغازه های چرم از اینا دارن

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

و اینکه مردانه به نظر میاد