2777
2789

یه سری ذکر ها هست که من طی چند سال دوسال یا کمتر توی زندگیم استفاده کردم و‌تاثیرشو‌توی زندگیم دیدم برای ثوابش یا دعای خیر شما برای من دلم خواست این تاپیک ایجاد کنم شاید کسی اومد دید خوند استفاده کرد و به دردش خورد و برای حاجت روایی منم دعا کرد 💐💐

توی ادامه کامل براتون توضیح میدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لایکم کنید لطفا

سارینام یک دختر لوس و زودرنج و مودی و همیشه خوابم میاد و همیشهِ خدا درس دارم،آدم صبوری هستم و سعی میکنم که مهربون باشم زود گریه ام میگیره🗣(مراقب لحنت باش دختر خانوم) آدمایی که خودشون رو نمیگیرن یک لول برای من از همه بالاترن(برای اینکه آدم مورد علاقم باشی خودتو نگیر)استاکرم(کل زندگیتو با استاک میفهمم)یک روانی ایی هستم برای خودم که حد نداره،بی سیاست بودن رو میتونی از من یاد بگیری..عاشق حیوانات هستم مخصوصا گربه ها🐱(پس اگه گربه هارو دوست داری بهترین دوست منی)آدم آرومی هستم و سعی میکنم حرمت هارو نگه دارم اما اون روزی برسه که هاپو بشم مادرتو میخورم💢با آهنگام زندگی میکنم و مدت هاست که بخشی از وجودم شدن،حبیبه هستم(مثل حبیب توی لیسانسه هام)با سرعت نور عاشق میشم..خانواده و افرادی که دور و اطرافم هستن با ارزش ترین دارایی هام هستند دیگههه همین دوستتون دارم مراقب خودتون باشید بوس🎀

۱-الحمد لله کما هو اهله (ثواب این ذکر بقدری زیاد که فرشته ها توان یادداشت اونو ندارن )

۲-در حال اذان سه صلوات و پنجاه بار حسبی الله و بعد نیت کنید و خواسته خودتون از خداوند بخواید .

۳-صبح ها همگام خروج از منزل ذکر توکل علی الله لا حول ولا قوة الا بالله

۴-یا لیتنی کنت معک هر وقت یادت اومد یا بعد از اب خوردن (ای کاش با شما بودم )

۵-قبل از شروع روز و‌کار های خونه تسبیحات حضرت زهرا (برعکس تسبیحات حضرت زهرا ۳۳سبحان الله ۳۳الحمد الله ۳۴ الله اکبر )

۶-در ماه شعبان هر روز ۷۰ مرتبه استغفرالله واسئله التوبه 

۷-اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان (بعد از هر وعده غذایی)

۸-اللهم استعملنی لما خلقتنی له (خدایا مرا خرج کاری کن که مرا برای آن آفریدی )هر وقت یادتون بود 

۹-اللهم صل علی فاطمه و ابیها وبعلها و بنیها والسر المستودع فیها بعدد ما احاط به علمک (صلوات حضرت فاطمه زهرا برای حاجات ۵۳۰بار)

۱۰-والله خیرا حافظا و هو ارحم‌راحمین 

۱۱-دو رکعت نماز حاجت (هدیه به حضرت ابوالفضل(ع))+تسبیحات حضرت زهرا (هدیه به حضرت ابوالفضل(ع)

+۱۳۳مرتبه (یا کاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین ) اینم برای حاجت روایی 

یه نذر دیگه هم هست برای حاجت روایی نذر ۱۲۴هزار صلوات من خودم‌توی نی نی سایت دیدم این‌نذر گفته بودن تا چند تا حاجت میتونی درخواست کنی مخصوص یه حاجت نیست تا الان نصف صلوات هارو‌فرستادم و. به یکی از حاجت هام رسیدم هنوز تموم نکردم تایم مشخصی نداره من شاید الان شش ماهه دارم میفرستم البته میگن زود تر تموم کنی بهتره فقط تاکید کرده بودن که که دقیق باید بشه ۱۲۴هزار صلوات به نیت ۱۲۴هزار پیامبر بخاطر همین اگه خواستین اجرا کنین حتما یه جا یادداشت کنین چند تا فرستادین 🌸🤍

من جدیدا توی خونه صبح ها که همسرم میرن سر کار سوره یاسین و‌زیارت عاشورا پخش میکنم احساس مثبت و‌خوبی بهم میده حتی احساس میکنم رزق و روزیمون زیاد شده تاکید میکنم من ادم خیلی مذهبی سفت و‌سخت نیستم یه ادم معمولی مثل همه ادمای دیگه در حال آزمون و‌خطا فقط دلم‌خواست چیز هایی که میدونم در اختیارتون بزارم 

وقتی این نذرو شروع میکنم نمیتونم تا آخر تمومش کنم

چرا عزیزم ؟؟

همرو‌که یه جا نباید بفرستی که روزی ۱۰۰۰تا صلواتم کافیه توی اون تاپیک ها نوشته بودن از دیگران هم میشه کمک گرفت ولی من خودم تنها میفرستم باز شما اگه خواستین شروع کنین یه تحقیق کامل تر بکنین توی اینترنت درموردش نوشته 

به امید خدا حاجت روا میشین 🌸🤍

روزیر هزار تا هم نمیرسمکلا یه موقع یادم میره

منم ممکنه دو سه روز پشت سر هم وقت نکنم بفرستم ولی توی دفتر یادداشت میکنم که در آخر همون ۱۲۴هزار صلوات در بیاد در کل یه کم سخت هست باید با اعتقاد قلبی انجامش بدی