2777
2789
عنوان

دیگه نمی‌خوام کنکور و امتحان بدم

392 بازدید | 28 پست

اگه بیدارین بیایید درد و دل حالم بده

من امسال5میلون خرج کلاس فیزیک کردم تست زدم کار کردم الان امتحان دارم انگار هیچی نمی‌فهمم 

نمی‌خوام دیگه ادامه بدم 3سالع پشت کنکورم دیگه خسته شدم 

تهش می‌خوام یه کارمندی و پیرا بیارم ک ماهی 20تومن میدن راحت میشه با شغل آزاد درآورد 

من بیشتر از صد تومن ازینه کردم بیشتر از صد تومن دارم میسوزم خجالت میکشم تو چشای خونوادم نگا کنم خستم بخدا به کی بگم چرا خدا ولم کرده

آقایون درخواست ندن. مخالف حضور افغانیا چو ایران نباشد تن من مباد❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بیشتر از صد تومن ازینه کردم بیشتر از صد تومن دارم میسوزم خجالت میکشم تو چشای خونوادم نگا کنم خستم ...

منم الان همین حس پوچی رو دارم 

مامانم هرروز کلی بهم میرسه برا امتحانا امروز می‌خوام اعلام کنم به همشون ک دیگه نمیرم . برام مهم نیس بقیه چی میگن 

نه اونقدری خوندم که دانشگاه خوب قبول شمنه اونقدر بد خوندم و اصلا نخوندم که بخوام قبول کنم برم آزاد ف ...

منم دقیقا همینم 

یه عالمه وقت و هزینه گذاشتم ولی چون مرور نکردم همش باید از اول بخونم انگار به 3ماه وقت نیاز دارم 

یه دوراهی بدی گیری کردم می‌خوام خودمو کلا آزاد کنم نرم دیگه 

منم الان همین حس پوچی رو دارم مامانم هرروز کلی بهم میرسه برا امتحانا امروز می‌خوام اعلام کنم به همشو ...

کباب میشم فقط خجالت میکشم تو چشای مامانم نگا کنم دارم اب میشم

خوبه حداقل یکی بهت میرسه 

من امروز مامانم برگشت ایشالله به همین برکت آرزوی دانشگاه رفتن به دلت بمونه موفق نشی :)

چه چیز زندگی را جبران می‌کند به جز رویا ؟                                                                                                                           جوان ز حادثه ای پیر می شود گاهی   

واقعا چرا آنقدر عذابمون میدن مگه ما چ‌گناهی کردیم

گناهمون این بود تو این مملکت در بدر شده بدنیا اومدیم