2777
2789
عنوان

بنظرتون چيكار كنم

53 بازدید | 6 پست

چند ماه پيش جايي بوديم شوهر خالم از روي سادگيش يه تيكه ايي انداخت به من ، نه به شوهرم، آقا اين شوهر من بهش برنخورد ، من ناراحت نشدم از شوهر خالم چون ميدونم از روي سادگيش اين حرفو زده و كاملا بي منظور بوده ، بعد چند وقت پيشا نامزدي پسر خالم بود شوهرم  راضي نشد بريم، الانم مامانم ميخاد پاگشا كنه اونارو ،ما رو هم ميخاد بگه شوهرم بازم نمياد، مامانم هم ناراحته، ميگه الان عروس ميگه پس دختر خاله چرا هيج جا نيست، شوهرم ميگه اگه اين آقا بازم توي جمع يه تيكه به آدم بندازه، من اون موقع نميتونم تحمل كنم و بد ميشه، بهتره باهاش روبرو نشم، حالا من موندم اين وسط چكار كنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=383231120]به نظرم شوخرت درست میگه بهتره رو در رو نشن که اوضاع بد نشه توام میتونی یه بهونه بیاری چمیدونم مثلا ب ...[/QUOTEواسه حشن نامزديش نرفتيم گفتم مسافرتيم، الان پا گشا رو چي بگم؟ زشت نيست؟

[QUOTE=383231120]به نظرم شوخرت درست میگه بهتره رو در رو نشن که اوضاع بد نشه توام میتونی یه بهونه بیا ...

چرا به نظرم زشته 

کاش میشد زنونه بگیرید

ولی خب شوهرت هم بیجا نمیگه

میتونی اگه روت میشه با شوهر خالت صحبت کنی که از دل شوهرت در بیاره

چرا به نظرم زشته کاش میشد زنونه بگیریدولی خب شوهرت هم بیجا نمیگهمیتونی اگه روت میشه با شوهر خالت صحب ...

نه بابا اصلا نميتونم ، شوهر من بيش از حد حساسه، هم اعصاب خودشو خورد ميكنه هم منو، من ميگم در اين جور مواقع آدم يه لبخند ميزنه و از كنار موضوع رد ميشه چون ميدوني طرف واقعا قصد و نيت بدي نداشته، ولي شوهر من خيلي غرور داره ، اينجور مسايل شديد به غرورش بر ميخوره