2777
2789

دو تا پسرن

۳ و نیم ساله و ۵ و نیم ساله

نمیدونم چجوری میتونم کمکشون کنم

پسر بزرگم خیلی عصبانی میشه وقتی من میرم میانجی گریشون

تو رو خدا راه حلی دهرید کمک کنید

بذار بزنن

خودشون باهم کنار میان 

فقط مراقب باش آسیب نزنن به هم 

شما هم اصلا بین شون قضاوت نکن

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نباید دخالت کنی

حتی نباید بهشون بگی برادرید باهم خوب باشید

اینا همه ش نتیجه ی عکس داره

بزارشون مهد کودک

توی اتاق های جدا بازی کنن

براشون قانون بذار، جریمه شون کن

باهاشون حرف بزن که ما نباید فیزیکی به کسی اسیب بزنیم کار خوبی نیست

از روانشناس کودک هم کمک بگیر

از چت جی بی تی و گراک هم میتونی کمک بگیری

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
تا کی همو بزنن؟

درست میشه 

توی این بحث ها خیلی چیزا رو یاد میگیرن 

منو داداشم همدیگه رو تیکه پاره میکردیم ، الان برای هم می‌میریم 

شما فقط سعی کن طرف کسی رو نگیری توی این دعوا ها یا قاضی نشی بین شون 

فقط رفتار نادرستی اگر دیدی به طور کلی به دوتاشون تذکر میدی

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷