asmanabi79 مدیر استارتر عضویت: 1403/05/25 تعداد پست: 576 عنوان برخورد مرد با کار کردن زن 190 بازدید | 27 پست (هرچند اصلا قبول ندارم مرد بخواد برای زن تعیین تکلیف بکنه چیکار بکن، چیکار نکن) اما مردی که میگه زن بشینه خونه و کار نکنه بسیار بهتر از مردایی هستن که دنبال زن شاغل هستننظر شما؟ 1404/03/04 | 01:29 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آتسوکو عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 6469 موافقم آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم
nastaram عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 48345 از نظر من هر دو شبیه همن.هر دو برای طرف تصمیم میگیرن بدون در نظر گرفتن نظر خودش آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️🩹. دزدی مرتبا به دهكده ای ميزد، ﺭﻭﺯﯼ ﮐﻪ ﺭﺩﭘﺎﯼ ﺑﻪ ﺟﺎ ﻣﺎﻧﺪﻩ، ﺷﺒﻴﻪ ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩ ﯾﮑﯽ ﻣﯿﮕﻔﺖ : ﺩﺯﺩ، ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺭﺍ ﺩﺯﺩﯾﺪﻩ، ﺩﯾﮕﺮﯼ ﮔﻔﺖ: ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﺵ ﺷﺒﯿﻪ ﭼﮑﻤﻪ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩﻩ. ﻫﺮﮐﺴﯽ ﺑﻪ ﻃﺮﯾﻘﯽ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﺗﻮﺟﯿﻪ ﻣﯿﮑﺮﺩ. ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺍﯼ ﻓﺮﯾﺎﺩ ﺑﺮﺁﻭﺭﺩ: ﮐﻪ ﻣﺮﺩﻡ؛ ﺩﺯﺩ، ﺧﻮﺩ ﮐﺪﺧﺪﺍﺳﺖ، ﻣﺮﺩﻡ ﭘﻮﺯﺧﻨﺪﯼ ﺯﺩﻥ ﻭ ﮔﻔﺘﻨﺪ : ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻪﺩﻝ ﻧﮕﯿﺮ، ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺍﺳﺖ ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺍﺳﺖ، ﻭﻟﯽ ﻓﻘﻂ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻓﻬﻤﯿﺪ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﻋﺎﻗﻞ ﺁﺑﺎﺩﯼ ﺍﻭﺳﺖ.ﺍﺯ ﻓﺮﺩﺍﯼ ﺁﻥ ﺭﻭﺯﮐﺴﯽ ﺁﻥ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺭﺍ ﻧﺪﯾﺪ ﻭقتی ﺍﺣﻮﺍﻟﺶ ﺭﺍ ﺟﻮﯾﺎ می ﺷﺪﻧﺪ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻣﯿﮕﻔﺖ:ﺩﺯﺩ ﺍﻭ ﺭﺍ ﮐﺸﺘﻪ ﺍﺳﺖ، ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﮔﻔﺖ ﻭﻟﯽ ﺩﺭﮎ ﻣﺮﺩﻡ ﺍﺯ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ، ﻓﺮﺳﻨﮕﻬﺎ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﺩﺍﺷﺖ، ﺷﺎﯾﺪ ﻫﻢ ﺍﺯ ﺳﺮ ﻧﻮﺷﺖ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﻣﯿﺘﺮﺳﯿﺪﻧﺪ. ﭼﻮﻥ ﺩﺭ ﺁﻥ ﺁﺑﺎﺩﯼ، ﺩﺍﻧﺴﺘﻦ ﺑﻬﺎﻳﺶ ﺳﻨﮕﯿﻦ ﻭﻟﯽ ﻧﺎﺩﺍﻧﯽ، ﺍﻧﻌﺎﻡ ﺩﺍﺷﺖ....
zxcvbnm123456 عضویت: 1403/08/19 تعداد پست: 9679 چی بگم بری سر کار بعد میشه پول من پول تو.نری سر کار منت یه شاهی خرج کردن
taaraaneh عضویت: 1401/09/03 تعداد پست: 5161 اعتراض دارم🤣 🖤زندگی برای دخترا تو ایران همینجوریش سخت هست،شما سخت ترش نکنید♡بذارید سالم برگردیم خونه🖤🥀
هانیل_۱۴۴۴ عضویت: 1402/10/09 تعداد پست: 2098 مردی که به تصمیم زنش احترام میذاره از همشون بهتره با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشود.🌹
ساحل_دریایی عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 16468 موافقمدرصورتی که کار زن سطحی و غیرتخصصی باشه و مرد هم در رفاه کامل مالی و زندگی باشه 🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
آبنبات1403 عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 635 من نظرم اینه که نظر نده بگه هرچی عشقته .. دوست داری برو دوست نداری بمون خونه .. مثل همسر خودم .. کاری نداره میرم نمیرم چقدر حقوق میدن نمیدن ..
taaraaneh عضویت: 1401/09/03 تعداد پست: 5161 مردی که به تصمیم زنش احترام میذاره از همشون بهتره آره والا گل گفتی 🖤زندگی برای دخترا تو ایران همینجوریش سخت هست،شما سخت ترش نکنید♡بذارید سالم برگردیم خونه🖤🥀