2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه ی شیر به شیردارن

79 بازدید | 12 پست

خانوما من یه پسر یک ونیم ساله دارم شوهرم میگه یه بچه دیگه بیاریم انشالله که دختر بشه نشدم فرقی نداره برامون باهم بزرگ بشن بعدش دیگه راحت باشیم کلی خوشبگذرونیم😂بنده خدا نمیدونه سختتر میشه😂میگه دیگه نوزاد نیستن بخوایم مسافرتی چیزی بریم،میگه میخوام بری دنبال یه حرفه ای یا درست اینجوری تا تو بخوای جا بیوفتی باید بشینی بچه ی بعدی رو بزرگ کنی تا پسرمو کوچیکه دومیو هم بیاریم دیگه پرونده بچه بسته بشه..من راستش میترسم اعصابم نکشه یا خیلی اذیت شم چون همین الانم پسرم نسبت به بقیه بچهای اطرافم ارومتره ولی شیطنت میکنه از دستش عصبی میشم ولی ن زیادا فوقش روزی دوبار مثلا میگم من اعصاب ندارم نه برم هی سربچهام داد بزنم😐بنظرتون چیکارکنم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه اول گناه داره طفلیهنوز به مادر تمام وقت نیاز داره میگین بزرگ‌شده وقت میره برای فرزند دومبچه اول ...

اره خودمم میگم حداقل دو سه سال چون من خیلی حساسم اگه مجبور باشم کمتر به پسرم توجه کنم میمیرم قشنگ عذاب وجدان میکشه منو.نمیتونم واقعا سخته 

نکن کردم الان پاره شدم🌝

واقعا؟چندسال اختلاف سنیشونه میشه بیشتر برام توضیح بدی😢بچه اولت اروم بود؟پسرمن خیییلی ارومه یکبار ندیدم دست ببره سمت یه بچه کوچیکتر یا بزرگتراز خودش که بزنتش 🥺

واقعا؟چندسال اختلاف سنیشونه میشه بیشتر برام توضیح بدی😢بچه اولت اروم بود؟پسرمن خیییلی ارومه یکبار ند ...

ارع ولی وقتی چنتا میشن شیطنتشون چن برابر میشه الان تکه ارومه بزار ی ابجی یا داداش شیطون بیاد ببین چ آتیشی بسوزونن.دخترم ۷پسر۶ ته تغاریمم۳سالشه

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤

ارع ولی وقتی چنتا میشن شیطنتشون چن برابر میشه الان تکه ارومه بزار ی ابجی یا داداش شیطون بیاد ببین چ ...

وای خیلی فاصلشون کمه🥺من اول گفتم تا پسرم حداقل ۱۰ سالش بشه😂ولی الان میگم دوسه سالش بشه بعد بیشتر همین دوتا دیگه نمیخوایم

وای خیلی فاصلشون کمه🥺من اول گفتم تا پسرم حداقل ۱۰ سالش بشه😂ولی الان میگم دوسه سالش بشه بعد بیشتر ه ...

پنج ساله شد یکی بیار الان زوده ده سال تفاوت یکم زیادیه بنظرم

پنج ساله شد یکی بیار الان زوده ده سال تفاوت یکم زیادیه بنظرم

اخه خودم از درس و اهدافم میوفتم اینجوری.تا پسرم بخواد ۵ سالش بشه بذارمش مهد برم دنبال هدفای خودم میخواد تو فکب بچه بعدی باشی بذاری فاصلشونم زیاد باشه خوب نیست.واقعا گیج شدم نمیدونم چیکارکنم خودمو شوهرمم هنوز سنی نداریم من ۲۲ شوهرم ۲۵

اخه خودم از درس و اهدافم میوفتم اینجوری.تا پسرم بخواد ۵ سالش بشه بذارمش مهد برم دنبال هدفای خودم میخ ...

ارع اینم هس.ایشالا هر خیره برات رقم بخوره عزیزم❣️

شوهرت درست میگه ولی بچه داری هیچ وقت تموم نمیشه نیازها متفاوت میشه۲سالش شد اقدام کن

بله عزیزم میدونم.کسی که مادر میشه تا آخر عمرش مادر میمونه و توهرسنی شرایط خاص خودشو داره منظور شوهرم از اینکه دیگه راحت بریم دور دور و خوشگذرونی اینه که دیگه باهم بزرگ میشن نوزاد نیست که شرایط محدود داشته باشه هرجایی نتونیم بریم..قبلش باید یکم رو کنترل خشمم کار کنم بعد اقدام کنم برای دومی🫠