2777
2789

الهی بمیرم ک اونجوری شلنگ توی دهنش و دماغش بود 

خدا نگذره از دخترای ولگرد خیابونی و از مردای ذات خراب

الان من یقه کیو بگیرم کی میخاد جوابگو من باشه

از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤

خدا لعنت کنه اون زنو… مطمئن باش تقاصشو خیلی بدتر پس میدبرای ارامشت دعا میکنم

دوستان بنده مسلمان نیستم، اگر بخوام نذر کنم به خواستم برسم برای سگ های بومی غذا میبرم دعاشون پشت زندگیمه♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا لعنت کنه اون زنو… مطمئن باش تقاصشو خیلی بدتر پس میدبرای ارامشت دعا میکنم

درسته اون زنه مقصره ولی بیشتر شوهرش مقصره چجوری تونسته به زن حاملش خیانت کنه

چراغ علـیییی🐣

از کجا متوجه شدی،تا از چیزی مطمعن نشدی عصبی نشو، اگرم چیزی دیدی خدا بهت صبر بده، مرد اگه واقعاً خانمش رو دوست داشته باشه و ازش راضی باشه هیچ خانمی به چشمم نمیاد، امروزه مرد قرص کم پیدا میشه که وا نده

شرایطه فوق العاده سختی هست قبول دارم و میدونم درده خیانت خودش ب تنهایی خیلی زیاده چه برسه بخواد باعث مشکلات دیگه هم بشه خدا جفتشونو لعنت کنه اما قرار نیس تو وبچه ت بخاطر اون دوتا آدمه بیشعور آسیب بیشتری ببینید ،کاریه ک شده پس به خودت مسلط باش وفقط وفقط ب فکر سلامتی خودت و بچه ت باش 

زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو❤️🌱 واینکه بترس از بازی که فکر میکنی توش برنده ای👍

اکثر مردایی ک زنشون بارداره خیانت میکنن خیلیا زنشون نمیفهمه چون اکثرا میرن پیش خاله تعداد کمی با دختر دوست میشن و لو میرن

من اصلا حق رو به همسرش ندادم

فقط واسه این برای شوهرش چیزی ننوشتم حس کردم شاید هنوز دوسش داره و ممکنه ببشتر دلش بشکنه همه بخوایم به شوهرش فحش بدیم

من کلا برای ادمایی که زجر کشیدن برای خودسون از خدا ارامش میخوام چون جواب کسی که بد کرده رو چه ما فحش بدبم چه ندیم خدا به موقعش خیلی خوب میده

دوستان بنده مسلمان نیستم، اگر بخوام نذر کنم به خواستم برسم برای سگ های بومی غذا میبرم دعاشون پشت زندگیمه♥️