2777
2789
عنوان

چرا من اینقدر ترس از مرگ دارم

112 بازدید | 21 پست

زندگیمو داغون کرده این ترس شده فکر شبانه روزم هر لحظه احساس میکنم هرچیزی ممکنه اخرین بار شه برام

و ب شدت دنیا برام فانی شده انگار لذت نمیبرم ازش

راستش میترسم از نابودی فنا پذیری روزی ک بمیرم و تا ابد نباشم و قرار نیست دیگه زندگی کنم،تجربه کنم

زندگی با سختی هاش حیف یکباره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از یک متخصص قلب بپرسید اگر همین الان تمام تست‌های تعریف شده برای تعیین سلامت قلب رو انجام بدم و همه چیز بی‌عیب و نقص باشه و در اوج جوانی و سلامت بدنی به سر ببرم آیا می‌توانید تضمین بدین فردا همین ساعت قلبم در حال تپش باشه؟!

جوابش می‌تونه بهتون نشون بده که حق دارید بترسید!

از یک متخصص قلب بپرسید اگر همین الان تمام تست‌های تعریف شده برای تعیین سلامت قلب رو انجام بدم و همه ...

به نظرم بیشتر بنده خدا ترسوندید عمر دست خداست مرگ ترسناک نیست ادم باید از، روی بترسه که چیزهای درونش بمیرند

😎💚🐬
نشانه افسردگی به نظرم مرگ بخشی از زندگیه اما اگر روی کیفیت زندگیت اثر میزاره میسه وسواس

اخه هیچ ادمی دوست نداره به نابودی برسه برای ابد توی یک جای یک متری باشه

برای من خیلی دردناکه اینقدر بهش فکر میکنم انگار قراره فردا بمیرم

به نظرم بیشتر بنده خدا ترسوندید عمر دست خداست مرگ ترسناک نیست ادم باید از، روی بترسه که چیزهای درونش ...

مرگ در حال تعقیب ماست و هر روز که می‌گذره گامی به سوی مرگه...

و این مرگ‌آگاهی یکی از ستون‌های گرایش اخلاقیه...

لذا تو آموزه‌های دینی گفته‌اند هنگام حزن و شادی به اهل قبور سر بزنید.

اخه هیچ ادمی دوست نداره به نابودی برسه برای ابد توی یک جای یک متری باشهبرای من خیلی دردناکه اینقدر ب ...

تو هیچوقت نمیمیری جدی میچم من حس میکنم هر وقت میمیریم متوجه نمیشیم ودر بعد دیگه زمان به حیاتمون ادامه میدیم فقط بقیه این تصور دارند البته به فرضیست

😎💚🐬