2777
2789

البته رایگان برای هر کس که نیاز داشته باشه 

آخه خودم نیازمند نمی‌شناسم بعد همون روز ده پوزده نفر خواستن  باورم نمبشد اینقد درخواست بشه 

بعد یه نفرشون خیلی سمج شد گفت به کسی نده اندازه بچه منه اگه بخوای بیعانه میدمت و از این حرفا شمارشم گذاشت 

منم دلم سوخت  لباسا رو با دوجفت کفش دادم شوهرم گذاشت در مغازه به زنه زنگ زدم آدرسش دادم اومد برد شوهرم میگفت خودش و پسرش با یک تیپ و کلاسی اومدن که اگه میدیدی باورت نمیشد اینا نیازمند باشن با سمند سفید  😳 

من میگم ببرن مبارکشون باشه ولی چرا اینقد حریص و اقتصادی بوده که نذاشت گیر یه آدم بدبختی که واقعا بهش نیاز داشت بیاد  

عجب آدمایی پیدا میشن😯

دخترم دلتنگتم😭💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا برای اون راننده سمند سفید ک بدو بدو اومده تخته گاز متاسفم ... حتما لقمه مفت مزه کرده دهنش من م ...

از این به بعد باید منم بدم مسجد

زشت نیس به نظرت 

اخه کسی رو نمیشناسم

دخترم دلتنگتم😭💔
از این به بعد باید منم بدم مسجد زشت نیس به نظرت اخه کسی رو نمیشناسم

نه عزیزم من یه بار رفتم از این کلاس قرآن و بسیج و اینا بودن با مسئولش گفتم لباس برای نیازمند دارم 

کلی هم تشکر کرد گفت سراغ دارم .. الان هر بار یه مقدار جمع کنم میدم..

اقلا اینجوری احتمال اینکه به نیازمند برسه بیشتره