2777
2789
عنوان

تفسیر سونو سایز فولیکول

41 بازدید | 6 پست

من چهارروز پیش که روز ۱۲بود رفتم سوتو 

گفت هرطرف یه فولی ۱۱داری 

بعد امروز ۱۶هم رفتم 

گفت سمت راست ۱۲

چپ هم چندین فولی ریز 

مایع مختصر در کلدوساک  رویت شد 

🔹 روز ۱۲ سیکل:

• در هر تخمدان یک فولیکول ۱۱ میلی‌متری وجود داشته است.
  • این سایز برای روز ۱۲ نسبتاً کوچک است؛ معمولاً فولیکول غالب در این زمان باید حدود ۱۵–۱۸ میلی‌متر باشد.

🔹 روز ۱۶ سیکل:

• سمت راست: فولیکول به ۱۲ میلی‌متر رسیده، یعنی رشد کمی داشته ولی هنوز به اندازه مناسب برای تخمک‌گذاری نرسیده (معمولاً تخمک‌گذاری در فولیکول‌های ۱۸–۲۴ میلی‌متری رخ می‌دهد).
  • سمت چپ: چند فولیکول کوچک (ریز) دیده شده‌اند، که نشان‌دهنده عدم غالب شدن فولیکول خاصی در این تخمدان است.
  • مایع مختصر در کولدوساک: می‌تواند نشانه‌ای از تخمک‌گذاری اخیر باشد (مثلاً یکی از فولیکول‌ها ترکیده و مقدار کمی مایع در فضای پشت رحم آزاد شده). ولی چون فولیکول‌ها هنوز کوچک هستند، ممکن است این مایع به دلایل دیگری مثل تحریک تخمدان‌ها یا ترشح طبیعی نیز باشد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممکنه فولیکول چپ رشد نکرده و تحلیل رفته باشد. این در سیکل‌های بدون تخمک‌گذاری یا با تخمک‌گذاری نامنظم رایج است.

یا هم تخمک‌گذاری کرده باشد اگرچه غیرمحتمل است چون اندازه‌اش کوچک بوده، اما گاهی فولیکول‌های کوچکتر از ۱۸ هم تخمک‌گذاری می‌کنند. مایع مختصر در کولدوساک ممکن است نشانه تخمک‌گذاری باشد.

چند سال پيش منم دقيقا مثل شما بود جواب سونوم 

مايع به خاطر عفونت بود و براي سايز فولي ٥ تا دونه لتروزول جواب داد البته دكتر گفت روزي سه تا لتروزول از روز ٣ پريود تا پنج روز بخورم ولي من روزي يكي خوردم و موثر بود