2777
2789
عنوان

عقدم نامزدم میگه عروسیتو میخوام خونه بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1646 بازدید | 127 پست

عروسی دختر جاریم توی کرونا بود با دیجی و فیلم بردار کلا می‌شدیم 32 نفر

ولی بازم باغ گرفتن و تشریفات و...... 

و البته هیچکدوم از اقوام داماد نبودن

حتی پدر و مادرش

به بهونه کرونا نیومدن

اما با همون 32 نفر یک مجلس خوب و شاد شد

اخه تو باغ نمیشه تانگو رقصید عزیزم مختلط هم نیس ک بگم مشکلی ندارهتالار بهتره

چرا نشه

باغش مخصوص جشنه

استیج رقص و نورپردازی و باند و اینا داره

اگه بزرگ باشه میشه آقا و خانومو جدا کرد

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عروسی تو تالار یا باغ حقته اصلا کوتاه نیا هزینه هم با داماده از اول رو نده بعدا ب سختی پشیمون میشی و ...

دقیقا عزیزم منم همین فکرو میکنم

چِقَدرِ زیبایَندِ آنانِ کِه ازِ ریشِه خوبَند!🤍

چرا نشهباغش مخصوص جشنهاستیج رقص و نورپردازی و باند و اینا دارهاگه بزرگ باشه میشه آقا و خانومو جدا کر ...

نه با باغ اوکی نیستم تالار واقعا خیلی بهتره و خوبه

عزیزم یه باره به نظرم هر مدل که خودت دوست داری انجام بدهپول رو هم راست میگن نده بهانه داره میکنه

خب پس

میگم امیدوارم قبول کنه ک نکنه دعوا میکنم واقعا

نه با باغ اوکی نیستم تالار واقعا خیلی بهتره و خوبه

اگه تالار اوکی بشه که چه بهتر

چون باغ هزینش کمتره گفتم

وگرنه تالار قطعا شیکتر و مجهزتره

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

اخه واسه تانگو میشه تو باغ رقصید؟

بله چرا نشه 

ب نظرم عروسی توی باغ شیک  ونقلی خیلی ترندتره و جذاب‌تر والبته صمیمانه تر

یه سری باغ هاست مخصوصا دورهمی، تولد،  نامزدی های جمع وجور....ک توش استیج هم داره و بسیار شیک و زیباهستن اونا رو پیدا کنید

زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو❤️🌱 واینکه بترس از بازی که فکر میکنی توش برنده ای👍
اگه تالار اوکی بشه که چه بهترچون باغ هزینش کمتره گفتموگرنه تالار قطعا شیکتر و مجهزتره

دقیقا تالار

نمیدونم ک امیدوارم قبول کنه

بره بپرسه از شهرشون ببینه هزینه ی تالار چقدر در میاد

حالا که به خاطر تانگو می خوای عروسی بگیری داماد اهل رقص تانگو هست؟ چند روز قبل از عروسیت تمرین کن با ...

باید باشه یعنی چی اخه 

ی بار عروس میشم چرا تو دلم بمونه اونم تانگو با لباس سفید

دسته خودمهولی مامانم‌میگه بدی بهش هر چی داشته باشه ازت میگیره ارزشت و نیار پایین

خب مامانت راست میگه،اول کاری خرابکاری نکن،وظیفه شه عروسی بگیره،بهش بگو تالار کوچک بگیره،در نهایت  قبول نکرد،لجبازی نکن،قدیم اکثرا تو خونه ها عروسی بود ،خوشبختی به این چیزا نزست

خب پسمیگم امیدوارم قبول کنه ک نکنه دعوا میکنم واقعا

اره گلم اصلا کوتاه نیا

اینایی که میگن پولشو نگه دارین سرمایه کنین چرته 

بعدا به دلت میمونه

مهندس نفت ادایی 💅🏻 ، در حال مهاجرت به کشور موردعلاقم 💍