2777
2789
عنوان

عمل افتادگی پلک

75 بازدید | 8 پست

سلام .پلک م افتادگی داره و دوست دارم عمل کنم .....پیچ یکی دوتا دکتر داشتم اما بازم دودل هستم......

دوستان تجربه ای دارین .تو مشهد پیش کی عمل کردین .خودتون یا آشنا هاتون .....هزینش چه قدر شد و رد بخیه مونده یا نه .

مشکلی پیش نیومده

❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تهران عمل کردم اسم موسسه یادم رفته بعد برات در میارم.برح هشت

ردش یکم مونده اما چون خودمم کوتاهی کردم ترمیم کننده نزدم..اما کارش من راضی بودم 

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

من تهران عمل کردم اسم موسسه یادم رفته بعد برات در میارم.برح هشتردش یکم مونده اما چون خودمم کوتاهی کر ...

ممنون عزیزم لطف کنید هزینه ش رو هم بگید .

و اینکه پرسه ش چه قدر طول کشید .....شرایط تهران برای عمل بیام رو دارم ولی اینکه چند روز طول می‌کشه برام مهمه

❤️
ممنون عزیزم لطف کنید هزینه ش رو هم بگید .و اینکه پرسه ش چه قدر طول کشید .....شرایط تهران برای عمل بی ...

پارسال فکرکنم‌من ۱۲اینا دادم.دقیق یادم‌نیست

پروسه نداده ده روز بعد بخیه می‌کشی بعد ترمیم کننده.کهمن‌کم‌کاری‌کرذم برای زدن

و اینکه بعد‌اون خشکی چشم گرفتم.خالا‌من‌اهوازم.نمیدونم بخاطر اون یا نه.دکتر‌که‌کفت علتش این نیست

خیلی ریزش اشک‌داشتم الان کمتر شده 

آخه قبلا چشمام لیزیک‌کرده بودم

ممنون عزیزم لطف کنید هزینه ش رو هم بگید .و اینکه پرسه ش چه قدر طول کشید .....شرایط تهران برای عمل بی ...

من صبح‌ رسیدم قرار بود ساعت ۱۱.۱۲باشه

افتاد عصر.انحام‌دادم‌همون شب برگشتم اهواز