2777
2789
عنوان

من چرا برای ازدواج ذوق ندارم

185 بازدید | 18 پست

به بقیه نگاه می کنم از اینکه می خوان ازدواج کنن ذوق زده ان و خوشحال هرروز دوست دارن باهم دیگه بیرون گردش برن

حالا من دیشب جلسه خواستگاریم بود 

مدام داشتم می لرزیدم صبح بیدار شدم ۵ تا تبخال زده بودم 

الانم انقدر به ازدواج و مسائل بعدش فکر کردم که فشارم افتاد و حالت تهوع بهم دست داد😭😭

چرا من این مدلیم

خواستگار ندادم می گم دلم شوهر می خواد

تا یکی زنگ می زنه 

حال بدم شروع می شه طوری که امشب تو حموم گریه می کردم😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم عذر میخام ولی باید بگم

کسخلی/؟تبخال؟استرس ؟گریه 

لازم نیس از ذوق پرواز کنی ولی اینهمه لازم نیس خودتو اذیت کنی

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

چون نگاهتون بده به قضیه

متاسفانه شبیه من هستید اگه به خودتون کمک نکنید مثله من ازدواجتون به تاخیر میافته

دوست دارم آدمها کنار اعتقادات متفاوت،به چشم همنوع به یکدیگر نگاه کنند و به همدیگر احترام بگذارند نه اینکه با چشم غره و صورت کج کردن از کنار هم بگذرند...از کسایی که اهل نیش و کنایه زدن و مسخره کردن هستند بیزارم چون نمیدانند هیچ یک از ما انسانها بی عیب و نقص نیستیم پس خندیدن به عیب دیگران و ندیدن و فراموش کردن عیبهای خود،بسی جای تفکر دارد...🌹طراوت هستم دختر وسط تابستان.🌹
اخه سر همه خواستگاری هام همینهبا یکیشون ۵ ساعت صحبت کردم تو سه جلسهواقعا هیچ حسی نبود

خب اگه حسی نداری بهشون رد کن واقعا 

چون بعد ازدواج حس به وجود نمیاد باید بهش کشش و گرایش داشته باشی

فکر کنم از اونایی هستی که باید عاشق شی تا ازدواج کنی

عزیزم عذر میخام ولی باید بگمکسخلی/؟تبخال؟استرس ؟گریه لازم نیس از ذوق پرواز کنی ولی اینهمه لازم نیس خ ...

نمی تونم کنترلش کنم عاصیم کرده

بخدا سر کنکورم شب قبلش فقط ده دقیقه گریه کردم که خالی بشم

الان انقدر اذیتم که سر کنکور و دانشگاه اذیت نمی شدم

نمی تونم کنترلش کنم عاصیم کردهبخدا سر کنکورم شب قبلش فقط ده دقیقه گریه کردم که خالی بشمالان انقدر اذ ...

رو خودت کار کن استرست طبیعی نیس 

یکم استرس نرماله ها ولی زیادش کاملا سمه 

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

خب اگه حسی نداری بهشون رد کن واقعا چون بعد ازدواج حس به وجود نمیاد باید بهش کشش و گرایش داشته باشیفک ...

اخه مورد خوبیه

از فامیلای دورمون هست

و اخلاقا و خانوادتا واقعا از همه خواستگارام بهتر بوده

رو خودت کار کن استرست طبیعی نیس یکم استرس نرماله ها ولی زیادش کاملا سمه

می دونم من ادمیم که دوستام من و به عنوان یک فرد خونسرد تو شرایط می شناسن 

ادم دقیقه نودیم که همیشه کارام احظه اخری بوده و بدون استرس

ولی سر ازدواج دارم نابود می شم از شدت استرس

فقط دوست دادم یک بهونه ای پیدا بشه 

که خود اون فرد مقابل جوابش منفی باشه

من از این همه فشار روانی خلاص بشم

یکم وقت بزار بیشتر بشناسش با هم بیرون برید شاید جذبش شدی

ک