2777
2789
عنوان

میشه بگید حق با منه یا شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 48 پست
درونگرایی پس گلم چه خوبه با مادر شوهرت خوبیخیلی خوشحال شدم برات واقعا

ممنون آره تنهایی رو دوست دارم برعکس بچه هام شدن عین پدرشون همش کلاس باشگاه خرید گاهی کلافه میشم چون باید همراهیشون کنم ،از نظر من خونه بهترین جا هست برای ارامش

ممنون آره تنهایی رو دوست دارم برعکس بچه هام شدن عین پدرشون همش کلاس باشگاه خرید گاهی کلافه میشم چون ...

ولی بچه هارو محدود نکن کلافه نشو با عشق همراهیشون کن

انشالله تن بچه هات همیشه سالم و سلامت باشه گلم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابت رفتاری که با مامانت داره خوب داری تحملش میکنی من بودم مثل خودش رفتار میکردم

بخدا همش خدارو در نظر میگیرم میگم هرکی مسئول رفتار خودشه چوب کار خودشو میخوره، بخدا بخوامم نمیتونم مثه اوت باشم

مامان من سالی یه بار میاد،ولی تنها کسی که در خونه ی منو میزنه مادر همسرمه اصلا ناراحت نمیشم دیگه اون ...

عزمزم خب من درونگرام کلا تحمل اینهمه رفت و آمدو ندارم حتی با خانواده خودم، همسرمم توی همه موارد دوستداره درونگرا باشم یهو با خانواده اون باید برونگرا بشم

بد مادرشو نگو ولی از شرایط زندگی خودت بگو بگو سختمه خجالت میکشم خونه بهم ریخته حداقل تزشکاربکش

بخدا تا حالا یبار نشده بد بگم از خانوادش، پریروز تو ماشین یچیزی گفت داداشش بعدا شوهرم داشت راجع بش حرف می‌زد که ماست مالی کنه گفتم اصلا نمیخوام قضاوتش کنم، در صورتی که خود همسرم داداش من خیلی کوچیکتر ازون بگه ۶ ساعت نق میزنه سرم

میخواستی بگی مگه بحث سر مادرت هستمن دوست ندارم وقتی خونم مرتب نیست کار دارم خستم کسی بیاد حالا میخوا ...

میگم نمی‌فهمه همش میگه سر یه چایی خوردن مامانم ببین چیکار کردی، بعدشم نمیکشم توی ۴ روز ۳ بار بریمو بیایم 

چون مادرش رفت و آمد دوستداره منم باید مثه اون باشم بخدا یا هر روز یجا میره یا یکی میره خونش اصلا خون ...

کاری نمیتونی بکنی 

مشابه این وضعیت رو دیدم. با زبان خوش حل نمیشه با جنگ هم اتفاق خوبی نمیفته. فقط مدارا تا زمانی که دورت شلوغ بشه از چنتا بچه ببینن که خیلی درگیری دلشون به رحم بیاد. وگرنه عزیزم این مدل مادر و پسر به هیچ صراطی مستقیم نمیشن

معلومه ک مقصر اونه

من دیوار به دیوارم،وقت و بی وقت میان،روزی چندین دفعه

عاصی شدم از دستشون،کافیه به شوهرم بگم یه الم شنگه ای به پا میکنه ک بیا و ببین،مجبورم فقط سکوت کنم،تازه خواهرشوهرامم مجردن،اونا هم میان

سلام عزیزم 

یه سری مهارت‌ها هست که اگه انجامش بدی اختلاف بینتون به صفر میرسه

دوستم از یه کانال تو ایتا میگه

یه دوره ی همسرداری دارن کلی مطلب کاربردی توشه 

چهل هزارنفر دانشجو داره 

کلی هم پیام رضایت میاد براشون