2777
2789
عنوان

ناراحتی ازمادرشوهر

85 بازدید | 6 پست

در ظاهر باهام خوبه در باطن بد نیست اما خ دروغ میگ بهم مصلا برای تفریح دسته جمعی میگ از تو سود نگرفتم اما دقیقاااا اندازه بقیه افراد پول گرفت یعنی با سودش بیرون رفتنی مثلا برای دختراش حساب میکنه چیزی بخرن برای منم ی تعارف اب حمومی میزنه ک‌من هیچوقت قبول نکردم و.....کلی موارد اینجوری خ ادعای. خوبی میکنه و میگه برام با دخترام اصلاااا فرقی نداری ..از دو روییش خ بدم  اومده ندفقط اینکه مادر شوهرمه کلااز ادم دورو بدم میاد شما چ رفتاری میکنین تواین شرایط..

سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینو قبول کن که شما هیچوقت جای دختر کسی نمیشی توقع نداشته باش

اصلا والا توقعی ندارم من مث دخترش باشم حتی ی درصد ولی حداقل توقع در حد ی دونه عروس بودنو ک‌ باید داشته باشم اونم وقتی ک شخصیت من جوریه ک خودم اخترام گذاشتم توقع اخترامم دارم

اهمیت ندارهباور کناذیت نکنه نیش کنایه نزنه دخالت نکنه بسهقرارم نیست مثل دخترش باشی

والا من نخاستم مث دخترش باشم اما بدم میاد بهم کسی دروغ بگه چ غریبه چ اشنا یاادمو خر فرض کنن