2777
2789
عنوان

همسرم مدام به همکاراش ناهار میده😏ناراحتم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 601 بازدید | 40 پست
نمیدونم ولا ولی من اینقدر با شوهرم صحبت کردم کم کم‌ با سیاست کمش کرد نیروهای جدید هم اومدن که اومدنش ...

نیروهای جدید بیان واسشون این هزینه ها سنگین مبشه

واقعا خوبه اومدنشون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ب این فکر میکنم ۱۰ تومن از قسط هام کم میشه میفته گردن شوهرمبرای من زیاده🤣

به این فکر کن که دریافتی همسرتون بالا رفته و میتونه اثر گذار باشه یکم مدیریت کنی اون ده تومن به چشم نمیاد 

نه بابا هرروز بود ک سکته میکردمگفتم کاهی وقتا میدن اونم چرخشیهمسر من امروز ی بار داد ۳ هقته پیشم ی ب ...

بله گلم درسته خب معلومه از این رستوران که خیلی معروفه تو بازار تهران سفارش میدن حتما بودجه مالیش رو دارن و چرخشی مثل این وام های خونگی به هرکدومشون میچرخه و همدیگرو مهمون میکنن اما من اگر همسرم اینقدر داشت حرص نمیخوردم آخه غذا برای چند نفر آدم اینقدر درمیاد اما من شوک شدم فکر کردم هر روز ده میلیون گلم مشکلی نداره مخصوصا اگر همسرتون بهش بگین میگع گیر نده یا حرص نخور ...

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••