2777
2789

محل کار جدید همسرم ناهار نمیده

قبلیه میداد این نه

بعد اینجایی ک هست درآمدها بالاست 

مثلا نمونه ش امروز یهو ۴۳ ملیون پاداش براش  ریختن 

مدام واریزی دارن

بعد مدیرشون چرخشی از بچه ها گاهی وقتا ناهار میگیره خودشم میده هاا ولی بازم سنگینه ناهار دادن

اونم ناهار کجا؟ از مسلم میخرن بچه های تهران میشناسن 

هر سری همسرم ناهار داده زیر ۱۰ ملیون نشده این ماه دوبار ناهار داد😑😑😑😑😑

همه همکاراشم وضع مالیشون خوبه براشون مسئله اسی نیست این پول ها

ولی من واقعیت ناراحتم از این قضیه 

خب آدم از خونه غذا ببره خیلی ب صرفه تره و لازمم نیست این همه ولخرجی کنه

از طرفی مدیرشونع من نمیتونم یگم باهاش در بیفته 

خیلی ناراحتم دوس داشتم تمام قسط هامو بندازم گردن شوهرم ولی بخاطر این ناهار ها خودم باید بدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قسط های خودتون رو خودتون باید بدید نه همسرتون 

تو موضوعات کاری هم وقتی به زندگیتون اسیب نمیزنه و روال کارشون همینه دخالت نکنید خودشون بهتر میدونن چی کار کنن

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

چه مسخره 

یکبار دورهم ناهار خوردن خوبه نه انقدر زیاد

کاش همشون بگن که نمیخوان

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

قسط های خودتون رو خودتون باید بدید نه همسرتون تو موضوعات کاری هم وقتی به زندگیتون اسیب نمیزنه و روال ...

اخه بمن قول داد درامدش بالا بره قسط های منم ازم میگیره 

ولی فقط ۱۶ تومنشو گرفت 

اخه بمن قول داد درامدش بالا بره قسط های منم ازم میگیره ولی فقط ۱۶ تومنشو گرفت

در حدی که تونسته داره میده دیگه 

۱۶ کم نیست

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

چه مسخره یکبار دورهم ناهار خوردن خوبه نه انقدر زیادکاش همشون بگن که نمیخوان

همون 

بدبختی اینه همکاراش با سابقه ان 

وضع مالی ها توپ

ولی ما واقعا قسط هامون زیاده دیگه جا واسه پس انداز نمیزاره بمونه 

یعنی هر روز ناهار ده میلیون 😳😳؟؟ مگه میشه ؟؟ یاخدااا واقعا حق دارین حرص بخورین اما معلومه شوهرتون وضعیت مالیش خیلی تووپ هست و چراا حرص میخورین عزیزم ؟؟ 

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

خوبه که درآمدش زیاده وگرنه دیدم بعضیا هیچی ندارن ولی بازم رفیق بازی میکنن باهاش صحبت کن درست میشه

همسرم میگه ب باز گفتم من قسط هام زیاده 

ولی توجه نکرد مدیرمون

بعد همه میدن نمیشه فقط من ندم