2777
2789
عنوان

زیست هشتو نیم شدم💔

155 بازدید | 31 پست

نمیدونم واااقعا چی بگم

خودم موندم

دهمم

قبلش بهمون گفته بودن اگه نهایی برداشته بشه یطوری سوال میدم از نهایی سخت تر

بخدا نمیدونم چی بگم چیکار کنم دیگه

چرا انقد میدوئم ولی نمیرسم؟؟

جواب خانوادمو چی بدم الان

فشاری ک از امتحانا تو وجودمه یطرف جواب دادن ب اینا یطرف

واقعا چرا کسی ما دانش اموزارو درک نمیکنه؟؟

الان من چیکار کنم انقدرم لجباز و یه دندست ک هرچی بگم قبول نمیکنه حداقل ۱۰ بده پاس بشم

خوبِ من! زندگی اصلا یه جای دیگست🤍اینجا فصل،فصل ابرهای تار و تیرست☁️نازنین پر بکش برو یه جای دیگه🕊اینجا مقصود آدمای داغ دیدست!..
زیست دهم که کشوریه چهارشنبه مگه امتحانش نیست ؟

کشوری نیس ما امتحانشو دادیم

خوبِ من! زندگی اصلا یه جای دیگست🤍اینجا فصل،فصل ابرهای تار و تیرست☁️نازنین پر بکش برو یه جای دیگه🕊اینجا مقصود آدمای داغ دیدست!..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولکن مهم نیست که یازدهم جبران کن

اگه دوباره حرفشونو عوض کنن بگن دهمم معدلش تاثیر داره چه غلطی بکنم

یعنی استانی بوده ؟چون تو برنامه ی امتحانی بچه های تجربی زده هفتم خرداد زیست ....رشته های ریاضی هم ه ...

ن استانی هم نبوده دبیر طرح کرد از مارو

نه خیالت راحت تاثیر نداره

جواب خانوادمو چی بدم

معدلتون که تاثی نداره بیخیال غصه نخور و برا بقیه امتحانات بخون 

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

اگه دوباره حرفشونو عوض کنن بگن دهمم معدلش تاثیر داره چه غلطی بکنم

نمیگن، چون نهاییش ورداشته شده من خودم یازدهمم برا مام سال بعد عوض میکنن میگن تاثیر مثبت داره خیالت تخت، چون خیلی از مدارس سطح سوالاتش سخته خیلیا اسون اون همه بیست و که با پول و پارتی گرفتن میخوان جا بدن تو کدوم دانشگاه؟ همچین اتفاقی نمیوفته

معدلتون که تاثی نداره بیخیال غصه نخور و برا بقیه امتحانات بخون

برا زیست هم خونده بودم چرا اینطوری شد

کاش الان ک دهم تاثیری نداره و استانی هم نیست انقد نمیچزوندن مارو

نمیگن، چون نهاییش ورداشته شده من خودم یازدهمم برا مام سال بعد عوض میکنن میگن تاثیر مثبت داره خیالت ت ...

خداکنه

امکانش هست دبیری شهریور امتحان نگیره از کسایی ک افتادن؟؟